Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Ford Bronco Raptor δεν «κολλάει» πουθενά

Το Ford Bronco Raptor δεν «κολλάει» πουθενά

1/12/2021

Σε πρόσφατο δημοσιευμένο βίντεο, εθεάθη το Ford Bronco Raptor δείχνοντας τις εξαιρετικές off-road ικανότητές του και την διαφορά μεγέθους με το απλό αδερφάκι του.

Το Bronco πιθανόν να κάνει την απόβασή του στη «Γηραιά Ήπειρο», αλλά μέχρι να αποφασιστεί από την Ford Ευρώπης, προστίθεται άλλη μία έκδοση στην πλούσια γκάμα του. Το κορυφαίο Ford Bronco Raptor είναι σχεδόν έτοιμο και μέσω ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε, καταλαβαίνουμε πως δεν φοβάται τις λάσπες.

Βίντεο πιάνει το Bronco Raptor σε δράση

Tο κανάλι «The Bronco Nation» στο Youtube, δημοσίευσε ένα βίντεο που μας επιτρέπει να δούμε το αναμενόμενο μοντέλο να «λερώνεται» για πρώτη φορά. Το Bronco Raptor με τις εξωτερικές του διαστάσεις, προκαλεί εντύπωση καθώς είναι αρκετά φαρδύτερο και ψηλότερο από το κανονικό. Αν θέλετε να δείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο, μπορείτε να προχωρήσετε στο τέλος του βίντεο, όπου τα δύο Bronco τοποθετούνται δίπλα-δίπλα.

Με εμφάνιση «τεθωρακισμένου»

Το τοπίο παραμένει ακόμα θολό, σχετικά με πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ωστόσο το Raptor αναμένεται να πατάει σε στάνταρ ελαστικά 37 ιντσών με εκτεταμένα φτερά και αναβαθμισμένη ανάρτηση, που το κάνουν να φαίνεται αλλά και να είναι «σκληροτράχηλο». Κάτω από το καπό, οι γλώσσες λένε πως θα βρίσκεται ένας βενζινοκινητήρας V6 twin-turbo, πιθανόν 3,0 ή 3,5 λίτρων.

Μόνο τετράπορτο στις αμερικάνικες αγορές το 2022

Βάσει τις φήμες, η Ford θα προσφέρει το Bronco Raptor μόνο με τετράπορτο αμάξωμα, καθώς όλα τα πρωτότυπα που έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής διέθεταν 4 πόρτες. Το αυτοκίνητο παραγωγής θα μοιάζει αρκετά με αυτό που πρωταγωνιστεί στο βίντεο και αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην αγορά των ΗΠΑ το 2022.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Το Ford Bronco Raptor γουστάρει τις λάσπες και δεν το κρύβει.
Δημοσιεύτηκε βίντεο πιάνει το Bronco Raptor να «παίζει» με τα χώματα.
Διαστάσεις και εμφάνιση που εντυπωσιάζουν.
Αποκλειστικά με τέσσερις πόρτες στις αμερικάνικες αγορές το 2022.
Θέλετε και εσείς να δείτε τις ικανότητες του Bronco Raptor στα ελληνικά χώματα;


Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε