Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
To Hyundai Ioniq 5 με μεγαλύτερη μπαταρία και αυτονομία

To Hyundai Ioniq 5 με μεγαλύτερη μπαταρία και αυτονομία

3/11/2021

Η Hyundai είναι έτοιμη να προσφέρει μια μεγαλύτερη μπαταρία στο ηλεκτρικό της ioniq5 γεγονός που θα αυξήσει και την αυτονομία του.

Αν και το Hyundai Ioniq 5 έχει λανσαριστεί ούτε ένα χρόνο στην αγορά, σε δημοσιεύματα που κάνουν την εμφάνισή τους η Hyundai δείχνει να είναι έτοιμη να δώσει στο μοντέλο της ένα μεγαλύτερο πακέτο μπαταρίας, το οποίο θα αυξήσει και την αυτονομία του.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Μεγαλύτερη μπαταρία 77,4 kWh και αυτονομία 490 χλμ

Σύμφωνα λοιπόν με τις αναφορές που υπάρχουν, το Ioniq 5 θα αποκτήσει πακέτο μπαταρίας 77,4 kWh, ενώ αυτή τη στιγμή εξοπλίζεται είτε με μπαταρία 58 kWh είτε με μπαταρία 72,6 kWh. Η αναβάθμιση αυτή, όπως υποστηρίζουν τα Μέσα της Κορέας θα του προσφέρει αύξηση της αυτονομίας η οποία από τα 423 χιλιόμετρα θα φτάσει περίπου στα 480-490 χιλιόμετρα.
 

Και ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού  για το Ioniq 5 

Η μπαταρία ωστόσο δε θα αποτελεί τη μοναδική αναβάθμιση για το Ioniq 5 αφού στο «δρόμο» φαίνεται πως βρίσκονται και οι πρώτες ασύρματες, over-the-air ενημερώσεις για το λογισμικό του μοντέλου. Οι βασικές αναβαθμίσεις μετά την εγκατάσταση των ενημερώσεων θα αφορούν το σύστημα infotainment αλλά και τις τεχνολογίες υποστήριξης και ασφάλειας του οδηγού. τέλος αξίζει να αναφέρουμε, πως το εν λόγω δημοσίευμα της «ET News» δεν αναφέρει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα είναι διαθέσιμες οι ενημερώσεις, υπογραμμίζει ωστόσο πως αυτές οι κινήσεις έρχονται αφού η Hyundai βλέπει το Ioniq 5 να κερδίζει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού.  


Η Hyundai προχωρά σε αναβαθμίσεις για το ηλεκτρικό της Ioniq 5!
Με μεγαλύτερη μπαταρία, 77.4 kWh και μεγαλύτερη αυτονομία έως 490χλμ.
Το λογισμικό του ηλεκτρικού μοντέλου θα αναβαθμίζεται και με ασύρματες ενημερώσεις.
Εσείς τι πιστεύετε; θα αυξηθεί η ζήτηση του Ioniq 5 με την αναβάθμιση που προσφέρει η Κορεάτικη εταιρεία;
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε