Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Dongwon Lee παρουσίασε την δική του πρόταση.

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Dongwon Lee παρουσίασε την δική του πρόταση.

Τo Μercedes-Maybach Luxury Concept αλλιώς!

12/6/2018

Την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το Μercedes-Maybach Luxury Concept έκανε ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement

Η Μercedes μπορεί να εξέπληξε τον κόσμο της αυτοκίνησης στις αρχές του έτους παρουσιάζοντας ξαφνικά το Ultimate Luxury Concept που αποτέλεσε την πρώτη πρόταση για ένα Maybach SUV με πλήρως ριζοσπαστική εμφάνιση.

Φήμες αναφέρουν ότι οι ειδικοί δεν έμειναν και πολύ ικανοποιημένη από την σχεδιαστική ταυτότητα του concept, αφού έμοιαζε σαν σεντάν με απόσταση από το έδαφος που ταιριάζει σε SUV.

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Dongwon Lee παρουσίασε την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο λαμβάνοντας πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από την Mayback S-Class, το Vision 6 concept και την GLE Coupe. To αποτέλεσμα είναι ένα υπερπολυτελές μοντέλο που χαρακτηρίζεται από μια γιγάντια γρίλια, παρέα με έναν εξίσου μεγάλο προφυλακτήρα πάνω στον οποίο ενσωματώνονται οι αεραγωγοί. Φυσικά, δεν περνούν απαρατήρητα τα πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα ενώ το υπόλοιπο αμάξωμα χαρακτηρίζεται από την coupe οροφή και τους τεράστιους τροχούς. Τέλος, το πίσω μέρος συναρπάζει με την πολύ φουτουριστική του σχεδίαση και τον σπορτίφ προφυλακτήρα του.

Θα μοιάζει έτσι άραγε το πρώτο Mercedes-Maybach SUV παραγωγής και άραγε θα μπορέσει να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η Bentley Bentayga και η Rolls-Royce Cullinan;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement