Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το NISSAN E-NV200 στη ΛΟΥΝΤΖΗΣ
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το NISSAN E-NV200 στη ΛΟΥΝΤΖΗΣ

28/4/2022

Το πρωτοποριακό, αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν e-NV200 της Nissan συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του βραβευμένου βαν Nissan NV200 με αυτά του κορυφαίου νέου Nissan LEAF, προσφέροντας στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ένα ελαφρύ φορτηγό μηδενικών εκπομπών ρύπων, γεμάτο με καινοτόμες τεχνολογίες και περίσσεια λειτουργικότητα.

To Νissan e-NV200 είναι το μοναδικό 7-θέσιο αυτοκίνητο της αγοράς σήμερα που μπορεί να προσφέρει την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης. Ξεχωρίζει για την ικανότητα να καλύψει και με το παραπάνω τις μεταφορικές ανάγκες μιας επιχείρησης, χάρη τόσο στα 301 χλμ. αυτονομίας, όσο και στην μοναδική ευελιξία του, με κύκλο στροφής μόλις 11,1 μέτρα.

Κοινοποίησέ το »




Στο εσωτερικό του Νissan e-NV200 εντυπωσιάζει η μοναδική πρακτικότητα της καμπίνας, που μπορεί να διαμορφωθεί ποικιλοτρόπως για την άνετη μεταφορά 5 ή 7 επιβατών, με τις μεγάλες πίσω συρόμενες πόρτες και το τεράστιο άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών, ο οποίος μπορεί να χωρέσει αντικείμενα κάθε μεγέθους και σχήματος. Το μοντέρνο και καλό ποιοτικά ταμπλό, με πολλές έξυπνες και πρακτικές θήκες για μικροαντικείμενα, θα κάνει ιδιαίτερα ευχάριστες τις καθημερινές μετακινήσεις.



Με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 109 ίππων και μπαταρία χωρητικότητας 40 kWh που του χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία έως 301 χιλιόμετρα σε αστικές συνθήκες, το Νissan e-NV200 καταφέρνει να κάνει τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη ιδιαίτερα οικονομικές, ενώ η φόρτιση μπορεί να γίνει μέσω απλής οικιακής πρίζας, μέσω wallbox, όπου θα χρειαστεί 7,30 ώρες για να φορτίσει πλήρως, αλλά και μέσω ταχυφορτιστή, όπου σε λιγότερο από ώρα, γεμίζει το 80% της μπαταρίας.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία: ΛΟΥΝΤΖΗΣ

Διευθυνση: Λεωφ. Βάρης Κορωπίου 25Β - Βάρη  T.K. 16672

Τηλέφωνα: 210 8971404210 9353897

Website: www.lountziscars.gr

email: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις