Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
To Plug-in Hybrid Nissan Juke έρχεται στην αγορά το 2022
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Plug-in Hybrid Nissan Juke έρχεται στην αγορά το 2022

25/10/2021

Tην εμφάνιση του θα κάνει την επόμενη χρονιά η υβριδική plug-in έκδοση του Nissan Juke με 160 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία 65 χλμ εντός πόλης.

Πάνω σε μια νέα plug-in υβριδική έκδοση για το Juke εργάζεται η Nissan, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία. Η έκδοση αυτή φημολογείται πως θα λανσαριστεί στην Ευρώπη στα μέσα του 2022, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για τα τέλη του 2021.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Το Plug-in σύστημα του Captur θα εξοπλίζει το Juke

Το Juke πάντως, σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα, δεν θα εξοπλιστεί με το E-Power υβριδικό σύστημα της Nissan, αλλά με το σύστημα E-Tech της Renault, το οποίο χρησιμοποιείται στο γαλλικό αδελφάκι του Juke, το Renault Captur. Tο Captur E-Tech Plug-in Hybrid χρησιμοποιεί έναν  τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες (ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μία επιπλέον γεννήτρια). Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει στο γαλλικό SUV ισχύ 160 ίππων. Η υποστήριξη των ηλεκτρικών μοτέρ είναι μια μπαταρία 9,8 kWh, η οποία προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 50 χιλιομέτρων σε μικτό κύκλο και 65 χιλιόμετρα εντός πόλης, ενώ η τελική ταχύτητα όταν το μοντέλο κινείται αποκλειστικά με ρεύμα φτάνει τα 135 χλμ./ώρα.


Από 30.000 ευρώ η τιμή του στην Γαλλία

Tα γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το Plug-in υβριδικό Juke θα κοστίζει από 30.500 ευρώ, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ποια θα είναι η έκδοση εξοπλισμού που θα το συνοδεύει. Σε ό,τι αφορά την σχεδίαση του Plug-in υβριδικού Juke, δεν θα υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του αυτοκινήτου, με εξαίρεση φυσικά το δεύτερο πορτάκι για την φόρτιση της μπαταρίας.


Το Plug-in σύστημα του Captur θα εξοπλίζει το νέο Juke.
160 ίππους και αυτονομία 65 χλμ. μέσα στην πόλη.
Από 30.000 ευρώ η τιμή στην Γαλλία.
Εσύ θα έδινες 30.000 ευρώ για να αγοράσεις ένα Nissan Juke που είναι κλάσης ανώτερο από την προηγούμενη γενιά;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε