Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η έκδοση αυτή θα γίνει διαθέσιμη πριν το τέλος του έτους.

Αλλαγές στα μηχανικά σύνολα δεν έχουν γίνει.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: CUPRA Ateca Special (+video)

6/3/2019

Η ειδική έκδοση της CUPRA για το Ateca κυκλοφορεί με προσωνύμιο Special και χαρακτηρίζει την έκδοση υψηλών επιδόσεων της εταιρίας.

Η CUPRA θέλησε να κάνει το Ateca πιο ελκυστικό και για αυτό έφερε στην Γενεύη μια Special Edition έκδοση του μοντέλου με πολύ ξεχωριστά χαρακτηριστικά κυρίως για την εμφάνισή του.

Η έκδοση αυτή θα γίνει διαθέσιμη πριν το τέλος του έτους και περιλαμβάνει θήκες στους καθρέπτες και πίσω σπόιλερ από ανθρακόνημα, μοναδικής σχεδίασης 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου και Akrapovic σύστημα εξάτμισης που μειώνει το βάρος του αυτοκινήτου κατά 7 κιλά. Όσον αφορά την καμπίνα, τα καθίσματα και οι θύρες λαμβάνουν επένδυση από δέρμα Alcantara σε Petrol μπλε χρώμα, μαύρο φινίρισμα στους αεραγωγούς και την κεντρική κονσόλα κ.α.

Ο Antonino Labate, γενικός διευθυντής Στρατηγικής της CUPRA δήλωσε: «H μοναδικότητα είναι μία από τις κορυφαίες αξίες μας. Όπως κάναμε πέρσι με το CUPRA R, θέλουμε να προσφέρουμε μοναδικές εκδόσεις για τα πιο επιτυχημένα μοντέλα μας. Με αυτό το μοντέλο, δώσαμε στην εξατομίκευσης νέα έννοια.»

Αλλαγές στα μηχανικά σύνολα δεν έχουν γίνει, άρα το αυτοκίνητο συνεχίζει να παίρνει ισχύ από τον ίδιο 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2,0 λίτρων απόδοσης 300 ίππων και 400 Νm ροπής σε συνεργασία με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης. Το σπριντ από στάση στα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 5,2 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 247 χλμ./ώρα.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις