autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Το Supercar made in Bulgaria…

21/10/2019

Το Kinetic 07 είναι το νέο supercar που θα προσπαθήσει να έλθει αντιμέτωπο με το Tesla Roadster. Εχει κατασκευαστεί και σχεδιαστεί στην γειτονική Βουλγαρία, και όχι, δεν είναι καθόλου φθηνό…

Λίγες μέρες πριν παρουσιάστηκε στην Σόφια το Kinetic 07, ένα ηλεκτρικό roadster από την βιομηχανία, που θα έχει σαν βάση το Caterham Seven. Το εξωτικό roadster της Βουλγαρικής εταιρίας, έχει πολύ επιθετικό σχεδιασμό αλλά και αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης, για τον κάθε ιδιοκτήτη του.



Είναι εφοδιασμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα, τοποθετημένο στον πίσω άξονα, με ισχύ 650 άλογα. Το Kinetic 07 καταφέρνει το 0-100 σε 2.7 δευτερόλεπτα, γεγονός που το κάνει άμεσο ανταγωνιστή του Tesla Roadster. Εσωτερικά μπορεί να αντικρύσει κανείς, έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων, που έχουν ενσωματωμένες αμέτρητες εφαρμογές και στοιχεία ενημέρωσης αλλά και διαχείρισης του αυτοκινήτου.



Φυσικά όλα αυτά, δεν έχουν χαμηλό κόστος, ίσα-ίσα θα λέγαμε. Μπορεί η Βουλγαρική βιομηχανία αυτοκινήτων να μην έχει ακόμα ανακοινώσει την τιμή του Kinetic 07, αλλά και μόνο το γεγονός πως θα κυκλοφορήσει αρχικά σε μόνο 7 αντίτυπα, αρκεί για να κατανοήσουμε το ύψος της τελικής τιμής του. Αυτό σίγουρα δεν θα το βοηθήσει να αντιπαρατεθεί με το Tesla Roadster. Εσείς, θα κάνατε την διαφορά και να επιλέξετε τον Βούλγαρο ανταγωνιστή?  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις