Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
To VW Touareg γιορτάζει τα 20 χρόνια ζωής
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To VW Touareg γιορτάζει τα 20 χρόνια ζωής

24/5/2022

Το Touareg κλείνει τα 20 χρόνια ζωής και η Volkswagen δε μπορούσε να μην τα γιορτάσει όπως έπρεπε. Έτσι λοιπόν, λανσάρει μια νέα ειδική έκδοση με όνομα «Edition 20» με τιμή εκκίνησης τα 77.530 ευρώ.

Τα 20 χρόνια κλείνει το Touareg

Τα 20 κεράκια σβήνει το Touareg και η «μαμά» Volkswagen το γιορτάζει με μία ειδική έκδοση με το όνομα «Εdition 20», η οποία έρχεται μία δεκαετία αργότερα από την Edition X που είχε προσφερθεί για τα 10 χρόνια ζωής.

Εμφάνιση που ξεχωρίζει με μοναδική βαφή, εμβλήματα και ειδική δερμάτινη επένδυση

Η εμφάνιση του Touareg Edition 20 ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, χάρη στη μοναδική βαφή του σε Meloe Blue που συνδυάζεται με 20άρες μαύρες Bogota ζάντες. Το ίδιο χρώμα συναντάμε και στα πλαστικά στους θόλους και στον διαχύτη, ενώ «δένουν» αρμονικά με τα φιμέ παράθυρα, τα LED πίσω φώτα, τα εμβλήματα «Edition 20» κ.α.

Περνώντας στο εσωτερικό του, συναντάμε παντού το λογότυπο «Edition 20» όπως στο σημείο δίπλα στο αυτόματο κιβώτιο, τα καθίσματα έχουν επένδυση από μαύρο Savona δέρμα με ειδικές ραφές και μοναδική επένδυση στο ταμπλό. Στο κέντρο του ταμπλό, δεσπόζει μία 15 ιντσών οθόνη αφής, ενώ στο στάνταρ εξοπλισμό βρίσκουμε και το πακέτο συστημάτων ADAS.

4 επιλογές κινητήρων έως 381 άλογα

H «Edition 20» θα διατίθεται στην αγορά με τέσσερεις διαφορετικούς κινητήρες, δύο diesel, μία βενζίνη κι μία Plug-in υβριδική επιλογή. Στο diesel βρίσκουμε τον τρίλιτρο V6 των 231 ή των 286 ίππων, στη βενζίνη τον V6 3,0 λίτρων με απόδοση 340 ίππων, ενώ στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται το Plug-in υβριδικό Touareg με 381 άλογα και 600 Nm ροπής. Για το Touareg Edition 20 θα χρειαστούν 77.530 ευρώ στη γερμανική αγορά.
 

20 χρόνια Touareg!
Η «Edition 20» είναι ακόμα πιο πολυτελής και ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.
Με 2 επιλογές σε diesel, μία βενζίνη και μία κορυφαία Plug-in με 381 άλογα.
77.530 ευρώ η τιμή εκκίνησης στη γερμανική αγορά.
Θα επιλέγατε ποτέ μία ειδική έκδοση και σίγουρα συλλεκτική μελλοντικά;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε