Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το ανανεωμένο Skoda Karoq συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Skoda Karoq συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του

30/11/2021

Παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Skoda Karoq, το οποίο φέρνει πληθώρα ανανεώσεων σε εσωτερικό και εξωτερικό, με περισσότερα ηλεκτρονικά βοηθήματα να προστατεύουν τους επιβάτες.

Η Skoda μετά το ανανεωμένο Kodiaq, παρουσίασε επίσημα όπως αναμένονταν και το ανανεωμένο Karoq, το best-seller οικογενειακό crossover, το οποίο αποκτά ακόμα περισσότερα εφόδια με σκοπό να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στις αγορές .

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Φρεσκαρισμένο και πιο αεροδυναμικό design 

Αρχικά σε ότι αφορά το εξωτερικό, η μάσκα έχει πλέον εξαγωνικό σχήμα, ενώ είναι φαρδύτερη από αυτή του προκατόχου του, με τους εμπρόσθιους προβολείς (προαιρετικά και τεχνολογίας matrix LED) και τις μονάδες των πίσω φώτων να είναι πιο λεπτές, δίνοντας μια πιο ευκρινή εμφάνιση στο μικρό SUV. Ο νέος μπροστινός προφυλακτήρας που διαθέτει αεροκουρτίνες, συμβάλλει στην βελτιωμένη αεροδυναμική σε συνδυασμό με μία ανασχεδιασμένη ποδιά στο πίσω μέρος. Η μεγαλύτερη αεροτομή στο τέλος της οροφής και οι τροχοί από 17 έως 19 ίντσες που διαθέτουν πλαστικές αεροδυναμικές επενδύσεις  συμβάλουν στην επιπλέον μείωση της οπισθέλκουσας , η οποία σύμφωνα με την εταιρία μειώνεται κατά 9% σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Εσωτερικό με πλούσιες ανέσεις 

Το εσωτερικό του φρεσκαρισμένου Karoq θα προσφέρεται με πακέτο Eco, το οποίο διαθέτει καλύμματα καθισμάτων κατασκευασμένα από vegan ανακυκλωμένα υλικά. Ο νέος ατμοσφαιρικός φωτισμός LED δημιουργεί ένα όμορφο περιβάλλον στην καμπίνα, με λωρίδες στις πόρτες και το ταμπλό. Ανάλογα με την έκδοση, το Karoq διαθέτει νέα καθίσματα, για τα οποία η Skoda υποστηρίζει ότι προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση. Για πρώτη φορά περιλαμβάνεται ένα ηλεκτρικό κάθισμα συνοδηγού με λειτουργία μνήμης, ενώ προσφέρεται η ηλεκτρική οσφυϊκή υποστήριξη και το σύστημα VarioFlex. Μένοντας στο εσωτερικό, οι δύο ψηφιακοί πίνακες οργάνων είναι πλέον διαθέσιμοι με την στάνταρ επιλογή των 8 ιντσών και μία μεγαλύτερη 10,25 ιντσών. Ισάριθμες είναι οι επιλογές και για το infotainment με την οθόνη αφής να είναι στις 8 ίντσες, ενώ υπάρχει και η επιλογή των 9,2 ιντσών. Όλα τα συστήματα διαθέτουν ενημερώσεις χαρτών over-the-air, ενώ το Apple CarPlay και το Android Auto είναι επίσης στο βασικό εξοπλισμό. Στον τομέα της πρακτικότητας δεν έχει γίνει καμία έκπτωση σε σχέση με τον προκάτοχό του, με το νέο Karoq να προσφέρει 521 λίτρα χώρου αποσκευών. Όταν τα πίσω καθίσματα συρθούν προς τα μπροστά χάρη στο σύστημα VarioFlex ο χώρος αυξάνεται στα 588 λίτρα, όταν αυτά διπλώσουν ολοσχερώς τα λίτρα φτάνουν τα 1.605, ενώ όταν αφαιρεθούν ο χώρος τερματίζει στα 1.810 λίτρα.
  ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε