Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η εν λόγω teaser εικόνα.

Μια πρώτη γεύση του Χ-Ceed crossover

19/3/2019

«Mε αυτή την έκδοση, η γκάμα του Ceed θα γίνει πιο δυνατή, πιο συναρπαστική και πιο ελκυστική για το Ευρωπαϊκό κοινό. Η σχεδίαση του δεν θα έχει καμία ομοιότητα με τα υπόλοιπα Ceed της γκάμας.»

Tην έκδοση crossover που θα αποτελέσει το τέταρτο μέλος της οικογένειας του νέου Ceed, που περιλαμβάνει επίσης το 5θυρο hatchback, το Sportswagon και το Proceed, teasαρε μόλις η Κia μέσω μιας σκιτσαρισμένης εικόνας του μοντέλου.

Ακριβή συμπεράσματα για την εμφάνιση του Χ-Ceed, όπως λέγεται πως θα ονομάζεται, δεν μπορούν να εξαχθούν, μιας και η εικόνα αφήνει επίτηδες πολλά στην σφαίρα της φαντασίας. Η οροφή του φαίνεται ξεκάθαρα πως θα έχει coupe μορφή ενώ πιο χαμηλά, το πίσω μέρος φαίνεται πως θα είναι αρκετά μυώδες.

Ο αντιπρόεδρος του σχεδιαστικού τμήματος της Kia Ευρώπης, Gregory Guillaume δήλωσε: «Mε αυτή την έκδοση, η γκάμα του Ceed θα γίνει πιο δυνατή, πιο συναρπαστική και πιο ελκυστική για το ευρωπαϊκό κοινό. Η σχεδίαση του δεν θα έχει καμία ομοιότητα με τα υπόλοιπα Ceed της γκάμας.»

Όταν το Kia Ceed crossover ξεκινήσει την πορεία του στις αγορές της Ευρώπης θα αντιμετωπίσει μοντέλα όπως το Ford Focus Active, το Subaru XV αλλά και το VW Golf Alltrack. Όπως τα περισσότερα μοντέλα της Kia έτσι και αυτό θα προσπαθήσει να δελεάσει τους αγοραστές υιοθετώντας μία προσέγγιση «all-in-one», ενώ λέγεται πως το ευρύχωρο εσωτερικό με την ικανότητα να κινείται καλά σε παραπάνω από μία επιφάνειες χάρη στην υψηλότερη απόσταση από το έδαφος θα είναι τα ατού του.

Η επίσημη παρουσίαση του Ceed crossover είναι πολύ πιθανό να λάβει χώρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με το εμπορικό του λανσάρισμα να ακολουθεί στα τέλη του 2019.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις