Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota Corolla Cross: Διαθέσιμη στην Ελλάδα – Ανακοινώθηκαν οι τιμές
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Corolla Cross: Διαθέσιμη στην Ελλάδα – Ανακοινώθηκαν οι τιμές

Διαβάστηκε από 5253 αναγνώστες - 22/9/2022

Ανακοινώθηκαν οι τιμές και οι εκδόσεις της νέας Toyota Corolla Cross, με το νέο ιαπωνικό υβριδικό SUV να ξεκινάει την εμπορική του καριέρα στην ελληνική αγορά, σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Η Toyota ανακοίνωσε τις τιμές για την Corolla Cross

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota δημοσιοποίησε τις τιμές για το νέο Corolla Cross, το SUV που θα διατίθεται αποκλειστικά ως υβριδικό, με κίνηση είτε στους εμπρός είτε και στους τέσσερις τροχούς, μπαίνοντας «σφήνα» ανάμεσα στα C-HR και RAV4.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ο μεγάλος αντίπαλος στη μικρομεσαία κατηγορία SUV

Η νέα Toyota Corolla Cross -όπως δηλώνει και το όνομά της- έχει περιπετειώδη χαρακτήρα και μεγάλες crossover δυνατότητες, κάτι που φαίνεται και από την αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Το μήκος του μοντέλου θα φτάνει τα 4,46 μέτρα γεγονός που το τοποθετεί στην καρδιά της κατηγορίας των μικρομεσαίων οικογενειακών, επεκτείνοντας τη γκάμα των SUV της ιαπωνικής φίρμας με το βαρύ όνομα της Corolla.
 

Υβριδικό με 197 ίππους, δικίνητο ή τετρακίνητο

Παρά το όνομά της, η Toyota Corolla Cross δεν έχει καμία σχέση με το ιαπωνικό hatch, έχοντας μία τελείως νέα και διαφορετική σχεδίαση που το κάνει να ξεχωρίζει από το «αδερφάκι» του. Το νέο SUV, όπως προαναφέραμε, θα διατίθεται αποκλειστικά υβριδικό σύστημα μετάδοσης το οποίο αποτελείται από ένα δίλιτρο βενζινοκινητήρα και ένα ή δύο ηλεκτροκινητήρες ανάλογα την έκδοση, δικίνητη ή τετρακίνητη. Στην δεύτερη περίπτωση, τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ τοποθετούνται σε εμπρός και πίσω άξονα, με το μοτέρ που βρίσκεται στον οπίσθιο, να αποδίδει 42 ίππους, χωρίς να επηρεάζεται η συνδυαστική ισχύς του μοντέλου, που σε κάθε περίπτωση ορίζεται στους 197  ίππους.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε