Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota RAV4: Πιο «άγριο» με το Offroad Package II
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota RAV4: Πιο «άγριο» με το Offroad Package II

5/10/2022

Το Toyota RAV4 γίνεται ακόμα πιο σκληροτράχηλο χάρη στο νέο πακέτο Offroad Package II, που προσφέρει η μάρκα για αρχή στην εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας.

Πιο σκληροτράχηλο το RAV4

Ένα νέο πακέτο για το RAV4 διατίθεται πλέον στην ιαπωνική αγορά, όπου με το όνομα Offroad Package II, το SUV της Toyota «αγριεύει» ακόμα περισσότερο και είναι έτοιμο να πατήσει κάθε χωμάτινο μονοπάτι με μεγαλύτερη άνεση.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά

Το Toyota RAV4 εφοδιασμένο με το Offroad Package II, αυξάνει την απόστασή του από το έδαφος κατά 10 χλστ., ενώ εξοπλίζεται με ένα νέο σετ τροχών 18 ιντσών σε μαύρο ματ χρώμα και ελαστικά παντός εδάφους διαστάσεων 225/60. Εκτός αυτών, η Toyota εξοπλίζει το RAV4 με τα κατάλληλα «ρούχα», όπως μαύρα προστατευτικά πλαστικά και δυνατότητα διχρωμίας. Από την άλλη, στο εσωτερικό του υπάρχουν καθίσματα με διάτρητη επένδυση από συνθετικό δέρμα και διάσπαρτες κόκκινες λεπτομέρειες.
 

Δύο επιλογές κινητήρα

Το δημοφιλές SUV είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία με δύο επιλογές κινητήρων. Στην πρώτη υπάρχει ένας ατμοσφαιρικός δίλιτρος τετρακύλινδρος απόδοσης 171 ίππων και 207 Nm ροπής, ενώ υπάρχει και η επιλογή για τον υβριδικό τετρακύλινδρο 2.5 λτ.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε