Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota Yaris Cross: Έχει το όνομα, έχει και τη χάρη
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Yaris Cross: Έχει το όνομα, έχει και τη χάρη

Διαβάστηκε από 21193 αναγνώστες - 9/5/2022

Toyota και Yaris στην ίδια πρόταση σημαίνει σίγουρη επιτυχία. Βάζοντας και τη λέξη Cross, εφοδιασμένη με τα πλεονεκτήματα του SUV αμαξώματος, τότε η επιτυχία είναι τόσο σίγουρη, όσο ότι χρειαζόμαστε οξυγόνο για να ζήσουμε.

Μόνο στο άκουσμα της είδησης πριν μερικά χρόνια, ότι η Toyota ετοιμαζόταν  να λανσάρει ένα μικρό SUV που θα φέρει το «θρυλικό» πλέον όνομα Yaris,  προκλήθηκε ένα μίνι πανδαιμόνιο, με τους φίλους και μη της ιαπωνικής εταιρίας να ανυπομονούν να δουν το νέο δημιούργημα. Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες έδιναν και έπαιρναν δημιουργώντας προσδοκίες, ο Covid μπορεί να καθυστέρησε την επίσημη παρουσίαση, αλλά πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Το ολοκαίνουργιο Toyota Yaris Cross είναι εδώ, με σάρκα και οστά ή καλύτερα λαμαρίνες και μηχανικά, έτοιμο να αναρριχηθεί κατευθείαν στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας των μικρών SUV.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Θυμίζει κάτι από Yaris, αλλά είναι Cross

Το νέο Toyota Yaris Cross έχει μια σχεδιαστική εσάνς από το DNA του μικρού best seller της φίρμας, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι ακόμα ένα πιο ψηλό μικρό. Ο εμπρός πρόβολος ξεχωρίζει για τα ψηλά τοποθετημένα φωτιστικά σώματα και τα κάθετα φώτα ημέρας, με το τονισμένο καπό να δημιουργεί μια πιο επιθετική εικόνα. Το πίσω μέρος συνδυάζει στοιχεία από τα μεγαλύτερα «αδέρφια» του (C-HR και RAV4)  και τα καινούργια μοντέλα της Lexus, όντας αρκετά εντυπωσιακό και δυναμικό. Τα 17 εκατοστά απόστασης από το έδαφος κι οι θόλοι που προστατεύονται από πλαστικά κομμάτια αναδεικνύουν  τον περιπετειώδη χαρακτήρα του μοντέλου. Το νέο SUV πατάει σε ζάντες από 16 έως 18 ιντσών, ιδιαίτερης αισθητικής και σχεδίασης.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε