Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Νοbe 100 είναι αρκετά διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει στο παρελθόν.

Στον εσωτερικό διάκοσμο, το τρίκυκλο ακολουθεί μια έντονα μινιμαλιστική σχεδίαση.

Το Νοbe 100 είναι αρκετά διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει στο παρελθόν.

Tρίκυκλο Νοbe 100

4/6/2018

Η Nobe ψάχνει περίπου 1 εκατ. ευρώ για να ξεκινήσει την παραγωγή του Nobe 100 που ευελπιστεί να γίνει το πρώτο cabrio αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο με την ονομασία Nobe 100 φαίνεται πως είναι έτοιμο να κατασκευαστεί στην Εσθονία από την ομώνυμη εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Roman Muljar που αυτή την στιγμή είναι και ο διευθύνων σύμβουλος της.

Το Νοbe 100 είναι αρκετά διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει στο παρελθόν με τα τρίκυκλα αυτοκίνητα της Morgan χάρη στον συνδυασμό νέων και ρετρό σχεδιαστικών στοιχείων. Είναι αρκετά μικρό σε διαστάσεις και μπορεί εύκολα να παρκάρει ακόμα και σε χώρους που προβλέπονται για μηχανές ενώ χάρη στην συρόμενη οροφή του, πρόκειται για το πρώτο cabrio ηλεκτρικό όχημα. Στον εσωτερικό διάκοσμο, το τρίκυκλο ακολουθεί μια έντονα μινιμαλιστική σχεδίαση που θυμίζει εν πολλοίς καμπίνα της δεκαετίας του 1930 ενώ υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μέχρι και τριών επιβατών.

Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν έχουν αποκαλυφθεί, έγινε γνωστό πάντως ότι έχει ηλεκτρική αυτονομία 220 χλμ με την μπαταρία του να μπορεί να φορτιστεί σε δύο μόνο ώρες. Τέλος, η μέγιστη τελική του ταχύτητα θα φτάνει τα 110 χλμ./ώρα.

Εάν θέλεις να προχωρήσει το τρίκυκλο σε ευρεία παραγωγή η εταιρεία ζητά δωρεές για να μαζέψει περίπου 1 εκατ. ευρώ καθώς αυτή την στιγμή δεν διαθέτει τα απαραίτητα κεφάλαια.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις