Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Urus πουλάει περισσότερο από Huracan και Aventador μαζί

21/7/2021

Μόνο τρία χρόνια χρειάστηκε η Urus για να φτάσει τις 15.000 μονάδες, καταφέρνοντας να σημειώσει πωλήσεις που ξεπερνούν αυτές των Huracan και Aventador μαζί.

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της η Lamborghini Urus μαγνήτισε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού που διαθέτει φυσικά το οικονομικό υπόβαθρο για μία τέτοια αγορά. Πλέον, τρία περίπου χρόνια μετά την έλευση της Urus αποδεικνύεται ξεκάθαρα πως οι άνθρωποι της εταιρείας δεν έκαναν λάθος και ο συνδυασμός της ιταλικής μάρκας, του SUV αμαξώματος αλλά και των επιδόσεων του μοντέλου, έκαναν μεγάλο γκελ στο κοινό.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Αυτό γίνεται ακόμα πιο σαφές αν κανείς αναλογιστεί πως πρόσφατα η Urus έφτασε σε ένα σημαντικό ορόσημο καθώς το 15.000ο αυτοκίνητο βγήκε από τη γραμμή παραγωγής πριν τα ταξιδέψει για το Ηνωμένο Βασίλειο όπου και θα συναντήσει τον κάτοχό του. Ο αριθμός αυτός μάλιστα καθιστά το ιταλικό SUV το πρώτο σε παραγωγή μοντέλο της Lamborghini στην ιστορία της!
 
Οι αριθμοί της Urus σε σχέση με τα άλλα αυτοκίνητα της Lamborghini έχουν χαοτική διαφορά. Μέχρι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους το εργοστάσιο στην Sant'Agata Bolognese κατασκεύασε 2.796 μονάδες της Urus, αριθμός αυξημένος κατά 35% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2020. Το πανίσχυρο SUV δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει τους αριθμούς παραγωγής των Huracan και Aventador μαζί, που σημείωσαν 1.532 και 524 πωλήσεις, αντίστοιχα, το ίδιο διάστημα.
 
Πλέον οι άνθρωποι της Lamborghini συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στο κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο τους, στο οποίο αναμένεται να προφέρουν και μία Plug-In υβριδική έκδοση, αλλά και μία πιο αγωνιάρικη έκδοση ST-X.  

Πηγή: autotriti.gr

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε