Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
VW ID.Buzz: Ξεπέρασε τις 20.000 παραγγελίες

VW ID.Buzz: Ξεπέρασε τις 20.000 παραγγελίες

31/10/2022

Πάνω από 20.000 παραγγελίες έχουν γίνει για το ID.Buzz, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες της Γερμανικής εταιρείας, που υπολόγιζε 15.000 μονάδες μέχρι τέλος του έτους.

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το ID.Buzz

Το μεγάλο ενδιαφέρον της ευρωπαϊκής αγοράς για το ID.Buzz αντικατοπτρίζεται στις παραγγελίες, οι οποίες όπως δηλώνει η VW ξεπερνούν τις 20.000.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

«Από τις προ-παραγγελίες, πουλήσαμε περισσότερα από 20.000 ID.Buzz»

«Ακόμη και πριν από την κυκλοφορία στις αντιπροσωπείες μας, από την έναρξη των προ-παραγγελιών, καταφέραμε να πουλήσουμε περισσότερα από 20.000 ID.Buzz. Με τη διαθεσιμότητά τους στους εκθεσιακούς χώρους, αναμένουμε τώρα περαιτέρω αύξηση της ζήτησης.» δήλωσε ο Lars Krause, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του τμήματος Πωλήσεων & Marketing της Volkswagen.
 

Αρχικά σε πισωκίνητη έκδοση με μπαταρία 82 kWh

Αρχικά, το Volkswagen ID.Buzz θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά με την πισωκίνητη έκδοση και την μπαταρία των 82 kWh, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε επιβατική ή επαγγελματική έκδοση. Στο μέλλον αναμένεται να δούμε κι άλλες εκδόσεις και επιλογές σε ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για το ηλεκτρικό βαν.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε