Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

VW Taigo: Το Nivus της Ευρώπης

31/3/2021

Η Volkswagen εξελίσσει ένα νέο coupe SUV μικρών διαστάσεων, που θα ονομάζεται Taigo και θα βασιστεί στο Nivus που ήδη έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Βραζιλία. Δείτε με ποια χαρακτηριστικά θα παρουσιαστεί και επίσημα τους επόμενους μήνες, το νέο μικρό coupe SUV.

Δεν ήταν κρυφό πως η Γερμανική βιομηχανία της VW είχε στα πλάνα της να λανσάρει ένα νέο μικρό SUV στην αγορά της Ευρώπης, και δεν ήταν λίγοι αυτοί που μιλούσαν με νόημα στην παρουσίαση του VW Nivus στην Βραζιλία.

Πλέον οι φήμες, πήραν σάρκα και οστά, αφού δημοσιεύτηκαν ήδη οι πρώτες  εικόνες του νέου coupe SUV με το όνομα Taigo. Όπως εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς, οι ομοιότητες με το Nivus, είναι πολύ σημαντικές.



Το νέο VW Taigo θα προσφέρεται με προβολείς LED ως στάνταρ, με πλήρως ψηφιακή καμπίνα, πλήθος συστημάτων υποστήριξης οδηγού και την τελευταία τεχνολογία συνδεσιμότητας. Τα σχέδια που δημοσιεύτηκαν, απεικονίζουν την έκδοση R-Line, πράγμα που δείχνει πως το νέο μοντέλο θα έχει και sport πτυχή. 



Οι πληροφορίες δεν έχουν αναφέρει κάποιον συγκεκριμένο κινητήρα που θα εφοδιάσει το νέο μοντέλο, όμως οι πλειάδα των TSI κινητήρων μπορούν να εξοπλίσουν το επερχόμενο μοντέλο. Το αδελφάκι του στη Λατινική Αμερική εξοπλίζεται με τον 1.000άρη τρικύλινδρο TSI των 116 ίππων και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση στον εμπρόσθιο άξονα.
 
Το νέο VW Taigo θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του φέτος το καλοκαίρι και θα ξεκινήσει την εμπορική του διαδρομή στα τέλη του 2021.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις