Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Volkswagen Amarok: Το καλοκαίρι η παρουσίασή του
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Volkswagen Amarok: Το καλοκαίρι η παρουσίασή του

14/1/2022

Η 3η γενιά του Volkswagen Amarok θα παρουσιαστεί αυτό το καλοκαίρι και θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα, ενώ θα βασίζεται στο δάπεδο του Ford Ranger και θα διαθέτει πολλά καινοτόμα συστήματα τεχνολογίας.

Η Volkswagen αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα γενιά του Amarok μέσα στο καλοκαίρι, με το επόμενο pick-up της γερμανικής εταιρίας να βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα του νέου Ford Ranger με παρόμοια μηχανικά σύνολα. 

Στο ίδιο πάτωμα του Ford Ranger 

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέας γενιάς Volkswagen Amarok εξελίχθηκε από ομάδες της εταιρίας σε Ευρώπη και Αυστραλία, ενώ την γραμμή παραγωγής του pick-up θα την αναλάβει εξ ολοκλήρου τα εργοστάσια της Ford σε Νότια Αφρική και Αργεντινή. Το αναμενόμενο premium pick-up θα διαθέτει περισσότερα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας στην "φαρέτρα", αυξάνοντας κατά πολύ το τεχνολογικό του υπόβαθρο. 

Πλούσιο σε τεχνολογία 

Ο γερμανικός κολοσσός πέρα από τις φιλόδοξες υποσχέσεις της 3ης γενιάς Amarok, υποστηρίζει πως θα αποτελεί ένα ξεχωριστό μοντέλο από το "αδερφό" Ranger και όχι ένα προιόν rebadging. Μέχρι στιγμής, η Volkswagen κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της σε ότι αφορά τους κινητήρες που θα εξοπλίσουν το νέο μοντέλο, αλλά από ό,τι γνωρίζουμε από το Ford Ranger, πιθανόν να διαθέτει ένα V6 turbodiesel κινητήρα 3.0 λίτρων είτε έναν τετρακύλινδρο diesel 2.0 λίτρων. 

Τέλη του έτους η κυκλοφορία του 

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως θα προσφέρεται με δύο συστήματα τετρακίνησης, ένα ηλεκτρονικό σύστημα τετρακίνησης με δυνατότητα επιλογής εν κινήσει ή προηγμένο σύστημα μόνιμης κίνησης και στους 4 τροχούς με αυτόματο πρόγραμμα. Μεταξύ άλλων, το premium pick-up Amarok θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα το 2022.  

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Και premium και "αγρότης" το νέο Amarok!
Θα βασίζεται στο πάτωμα και τα ίδια μηχανικά μέρη του Ford Ranger.
H Volkswagen υπόσχεται την περισσότερη τεχνολογία στην κατηγορία του.
Τέλη του 2022 η κυκλοφορία του.
Πιστεύεις το Ford Ranger πρέπει να "φοβάται";

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε