Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Volkswagen ID.LIFE: Το αναμενόμενο οικονομικό ηλεκτρικό!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Volkswagen ID.LIFE: Το αναμενόμενο οικονομικό ηλεκτρικό!

20/1/2022

Το νέο Volkswagen ID.LIFE είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο, κατασκευασμένο από ποιοτικά και βιώσιμα υλικά, που όταν βγει στην παραγωγή θα προσφέρει την πιο οικονομική επιλογή στην ηλεκτρική κατηγορία.

Με το ID.Life η Volkswagen θέτει ένα σημαντικό στόχο, θέλοντας να κάνει τα μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα προσιτά στο ευρύ κοινό. Το νέο μοντέλο παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο μέχρι στιγμής, αλλά αναμένεται να μπει στην παραγωγή σε 3 χρόνια. 

Μοντέρνα εμφάνιση, μίνιμαλ αισθητική και βιώσιμα υλικά 

Το νέο μοντέλο-ορόσημο της VW χαρακτηρίζεται από την μοντέρνα εμφάνιση με μίνιμαλ αισθητική, ενώ είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά. Το ID.Life αντιπροσωπεύει την μελλοντική πορεία της γερμανικής φίρμας, που έχει ως βάση την βιώσιμη κινητικότητα συνδυάζοντας αρμονικά τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες και το μοναδικό design. Όπως δήλωσε και ο Jozef Kabaň, Επικεφαλής Σχεδιασμού της Volkswagen, «Καινοτομία, αειφορία και διαχρονικότητα είναι τα στοιχεία που μας εμπνέουν και μας καθοδηγούν». 

Ελαστικά από φλοιό ρυζιού, βαφή με ρινίσματα ξύλου 

Το νέο compact crossover θα κινείται αμιγώς ηλεκτρικά εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους, ενώ η κατασκευή του θα αποτελείται από φυσικές πρώτες ύλες και ανακυκλωμένα υλικά, μειώνοντας κατά πολύ το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα σε άνθρακα. Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το μπροστινό μέρος και οι επενδύσει της οροφής που κατασκευάστηκαν από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, ενώ η βαφή του αμαξώματος περιέχει μία στρώση με ρινίσματα ξύλου ως φυσική χρωστική. Επιπλέον, μόνο για τα ελαστικά που εξοπλίζεται χρειάστηκαν υλικά από διάφορα οργανικά έλαια, φυσική γόμμα και φλοιό ρυζιού. 

Εσωτερικό από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια 

Το εσωτερικό του ακολουθεί και αυτό παρόμοια φιλοσοφία. Τα ξύλινα μέρη που επενδύουν την καμπίνα, χρησιμοποιούν ειδικό φύλο από βιώσιμες δασικές φυτείες, ενώ οι επιβάτες κάθονται σε καθίσματα με Artverlours Eco καλύμματα, που προκύπτουν από ανακυκλωμένα πλαστικά προϊόντα. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε