Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αντάλλαξε το παλιό σου αυτοκίνητο με νέο στην Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Διαβάστηκε από 39023 αναγνώστες - 8/6/2021

Εμπειρία 30 χρόνων στον χώρο! Μία επιπλέον υπηρεσία φέρνει ακόμα πιο κοντά την απόκτηση του νέου σας αυτοκινήτου. Επιλέγοντας την εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε. μπορείτε πλέον να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα ανταλλαγής οχήματος!

Με μεγάλη εμπειρία 30 χρόνων στον χώρο εμπορίας αυτοκινήτων, η εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε., εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής Mercedes-Βenz & smart, γνωρίζει τις ανάγκες των πελατών της και έρχεται να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία απόκτησης νέου αυτοκινήτου δίνοντας τη δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού σας οχήματος.

Με αυτόν τον τρόπο ο υποψήφιος αγοραστής γνωρίζει εκ των προτέρων την αξία του οχήματός του και είναι σε θέση να ορίσει με ακρίβεια το ποσό που θέλει να επενδύσει στην απόκτηση του νέου του οχήματος επιλέγοντας μέσα από την μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων μεταχειρισμένων με την «υπογραφή» της Mercedes-Benz ή μέσα από την γκάμα των καινούργιων επιβατικών.

Online εκτίμηση της αξίας
Η διαδικασία της ανταλλαγής ολοκληρώνεται εύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο και αναμφισβήτητα θα σας επιτρέψει να εκταμιεύσετε λιγότερα χρήματα κατά την αγορά του νέου σας οχήματος.



Η διαδικασία της εκτίμησης αξίας του παλιού σας οχήματα μπορεί να γίνει είτε με την φυσική διέλευση σε ένα από τα καταστήματα της Α. Ισμαήλος Α.Ε., είτε μέσω της ιστοστελίδας της Α. Ισμαήλος Α.Ε. online. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μπει στην επίσημη ιστοσελίδα της Α. Ισμαήλος Α.Ε. και να συμπληρώσει την σχετική φόρμα ανταλλαγής στην ενότητα Μεταχειρισμένα |«Αντάλλαξε Το Όχημα σου».

Εκεί, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του, στέλνοντας επιπλέον κάποιες φωτογραφίες και άμεσα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί του ένας σύμβουλος πωλήσεων της Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Στείλε το παλιό σου όχημα για εκτίμηση.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις