Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Audi Q2 με 150.000 χλμ από σχολή οδηγών! Εσύ θα το αγόραζες;
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi Q2 με 150.000 χλμ από σχολή οδηγών! Εσύ θα το αγόραζες;

Διαβάστηκε από 6530 αναγνώστες - 16/12/2022

Δοκιμάζουμε ένα Audi Q2 πενταετίας με 150.000 χιλιόμετρα, τα οποία είχαν γίνει όλα από εκπαιδευόμενους οδηγούς. Καλά καταλάβατε, το αυτοκίνητο προέρχεται από σχολή οδηγών. Τι φθορές έχει το μοντέλο;

Δοκιμάζουμε μεταχειρισμένο Audi Q2 με 150.000 χλμ

Το Audi Q2 είναι στην παραγωγή από το 2016 και ανανεώθηκε το 2020. Το μοντέλο ανήκει στην κατηγορία των premium μικρών SUV και είναι δημοφιλές σε αυτούς που θέλουν ένα μικρό SUV με πολυτελή χαρακτήρα και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Πώς αντιστέκεται το Audi Q2 στο πέρασμα του χρόνου; Αξίζει να το αγοράσει κανείς ως μεταχειρισμένο σήμερα; Τι φθορές και ζημιές παρουσιάζει το Audi Q2 τώρα που τα παλιότερα μοντέλα είναι 6 ετών;

Αναλύουμε ένα πετρελαιοκίνητο Audi Q2 του 2017, το οποίο έχει διανύσει 150.000 χλμ. Αν τα 31.000 χλμ το χρόνο σας ακούγονται πολλά, σας έχουμε ακόμα χειρότερα νέα: Το αυτοκίνητο ήταν εκπαιδευτικό σχολής οδηγών!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ποιες είναι οι ζημιές ενός Audi Q2 με τόσα χιλιόμετρα;

Το βολάν διπλής μάζας χρειάζεται αλλαγή, κάτι που προκαλεί κραδασμούς κατά την εκκίνηση. Αυτό θεωρείται γνωστό και τυπικό πρόβλημα στα Audi Q2 TDI.
Το αυτοκίνητο έχει χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο παρά τη σκληρή χρήση λειτουργεί απροβλημάτιστα, σαν να είναι καινούργιο. Καλό είναι να ξέρετε πως το μηχανικό σασμάν θεωρείται πιο ανθεκτικό από το DSG διπλού συμπλέκτη.

Παρομοίως, σαν καινούργια είναι και η κατάσταση του TDI κινητήρα, ο οποίος δεν χάνει ούτε «καίει» λάδια. Αξίζει να γνωρίζετε πως ακόμα και στην περίπτωση των βενζινοκίνητων TFSI μοτέρ το πρόβλημα με την αυξημένη κατανάλωση λιπαντικού έχει επιλυθεί.

Κατά τον έλεγχο του αμαξώματος δεν παρατηρήθηκε σκουριά, κάτι άκρως ικανοποιητικό δεδομένου πως το αυτοκίνητο κυκλοφορούσε επί 5 έτη αποκλειστικά στη Γερμανία.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε