Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Auto Show Βλάχος: Αυτοκίνητα για όλα τα γούστα σε προσιτές τιμές

Διαβάστηκε από 5915 αναγνώστες - 16/3/2020

Παρουσία και εμπειρία 34 ετών στον χώρο, τεράστια γκάμα σε αυτοκίνητα και ένα ζηλευτό πελατολόγιο, σας εγγυώνται, πως εδώ θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Για τους περισσότερους η αναζήτηση και αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι πραγματικός Γολγοθάς. Και πώς να μην είναι εφόσον η αγορά είναι χαοτική και κρύβει αμέτρητες παγίδες.  Εάν θέλετε να μην χαραμίσετε ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα λεπτό, ελάτε στους καλύτερους. Η εταιρεία AUTO SHOW Βλάχος δραστηριοποιείται στο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από το 1985 και αποτελεί μια από τις πιο παλιές εταιρίες στο χώρο της, στην πόλη του Περιστερίου.

Όντας μία οικογενειακή επιχείρηση, ξεκίνησε με γνώμονα την αγάπη και το μεράκι της γύρω από το αυτοκίνητο και πλέον έχει μετατραπεί σε έναν από τους πρωταγωνιστές του χώρου. Μιλήστε στο έμπειρο προσωπικό της εταιρίας, εξηγήστε τι αυτοκίνητο θέλετε ή για ποια χρήση προορίζεται και εκείνο θα σας καθοδηγήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Κάντε κλικ εδώ και δείτε από την άνεση του καναπέ σας, όλα τα διαθέσιμα οχήματα, μαζί με τα χαρακτηριστικά τους, τον εξοπλισμό και φυσικά την τιμή.

Πάντα, υπάρχει και η δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού σας αυτοκινήτου με κάποιο της αρεσκείας σας, εξοικονομώντας και κερδίζοντας μεγάλες διαφορές. Η εταιρία είναι σε θέση να καλύψει σχεδόν όλες τις ανάγκες σας και πάντα να σας βοηθήσει όσο περισσότερο γίνεται. Για αυτόν το λόγο ακριβώς, διαθέτει τα πιο ευέλικτα χαμηλότοκα τραπεζικά χρηματοδοτικά προγράμματα ώστε, ανεξαρτήτως της οικονομικής σας κατάστασης, να καταφέρετε να «φύγετε» με το αυτοκίνητο που πάντα θέλατε.  Τέλος, εάν επιθυμείτε, η Auto Show Βλάχος μπορεί να σας καλύψει και ασφαλιστικά, δίνοντας σας ένα πρόγραμμα ραμμένο στα μέτρα σας.
  • Εάν είστε πραγματικά χιλιομετροφάγος και χρειάζεστε αυτοκίνητο με diesel κινητήρα, πατήστε εδώ και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.
  • Εάν κινείστε κυρίως σε αστικό κύκλο και σας εξυπηρετεί καλύτερα ένας κινητήρας βενζίνης, κάντε κλικ εδώ και… το βρήκατε.
  • Εάν πάλι κοιτάτε λίγο πιο μακριά, ανησυχώντας για το περιβάλλον και το πορτοφόλι σας φυσικά, η κατηγορία με τα διαθέσιμα ηλεκτρικά-υβριδικά αυτοκίνητα είναι εδώ!
 
Εμπιστευτείτε τους πιο έμπειρους, για να γίνετε εσείς ο επόμενος ευχαριστημένος οδηγός!
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου 22 - Περιστέρι, 12132
Τηλ: 2105727135, 2105779437
Κιν: 6945903996, 6944580423
Site: https://www.autoshowvlachos.gr/
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις