Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επίλεξε με ασφάλεια το επόμενο σου αυτοκίνητο

Διαβάστηκε από 13594 αναγνώστες - 15/2/2021

Στην Halivelakis Cars μπορείς να αγοράσεις, να πουλήσεις ή να ανταλλάξεις το αυτοκίνητο σου, εγγυημένα αξιόπιστα και πάντα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Η οικογένεια Χαλιβελάκη εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκίνητου με κύριο μέλημά της την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών γύρω από το αυτοκίνητο και τη δημιουργία εφόρου ζωής σχέσεων και εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από διαφόρους κλάδους που αφορούν το αυτοκίνητο σε συνδυασμό με τους αγώνες αυτοκίνητων, είναι απαραίτητα εφόδια ώστε να επιλέξει για εσάς το κατάλληλο αυτοκίνητο που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Πάντα με την εγγύηση της Halivelakis Cars.

Στο κατάστημά Halivelakis Cars που βρίσκεται στη Σοφοκλή Βενιζέλου 55 στη περιοχή της Λυκόβρυσης Αττικής, έχετε την ευκαιρία να βρείτε το καινούριο σας αυτοκίνητο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και σε άριστη κατάσταση.

Η εταιρεία Halivelakis Cars μπορεί να σας προσφέρει δικές της χρηματοδοτήσεις ή τραπεζικά χρηματοδοτικά προγράμματα από 0% προκαταβολή ως 72 μήνες εξόφληση. Επίσης προσφέρει τα πλέον οικονομικότερα και συμφέροντα ασφαλιστικά προγράμματα για το αυτοκίνητο σας πάντα στις καλύτερες εταιρείες της αγοράς.

Τέλος, η Halivelakis Cars μπορεί να αγοράσει άμεσα το δικό σας αυτοκίνητο μετρητοίς ή να το ανταλλάξει με ένα της αρεσκείας σας.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση : Σοφοκλή Βενιζέλου 55 Λυκόβρυση ΤΚ 14123
Τηλέφωνο και fax : 2102801909
Email : [email protected] 
Website: https://www.hcar.gr
 

 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις