Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για να μην έχεις άγχος στην αγορά μεταχειρισμένου

10/7/2020

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην εμπορία αυτοκινήτων, καταδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο, ότι η εταιρία Auto Papadakis είναι το κατάλληλο μέρος για όσους ψάχνουν μεταχειρισμένο.

Η εταιρεία αυτοκινήτων Auto Papadakis δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από μια δεκαετία και σαν στόχο της έχει πάντα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Εκεί κάθε αγοραστής μπορεί να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, εκείνο το οποίο θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Αν ψάχνετε να αγοράσετε το επόμενο σας αυτοκίνητο, στην Auto Papadakis  θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων μοντέλων άριστης κατάστασης

Η εταιρεία δεσμεύεται για την άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων και το έμπειρο προσωπικό είναι σε θέση αφενός να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλέψει ποια είναι η καλύτερη για εσάς επιλογή γύρω από το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Το διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο της Auto Papadakis σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τις ποιοτικές υπηρεσίες,  εγγυώνται ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι σαν καινούργιο. 

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών της, η Auto Papadakis αναλαμβάνει την διεκπεραίωση δανείων αγοράς αυτοκινήτων , service και πολλά άλλα πάντα με στόχο την ικανοποίηση των πελατών της.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 541, Κερατσίνι, 18757
Τηλέφωνο: 2104009098
Fax: 2104022229
Email: [email protected]
Site: https://www.autopapadakis.gr
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις