Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Για ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Για ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

6/9/2022

Η εταιρεία Auto Center Γράβαλος με 30 έτη εμπειρίας στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου είναι σε θέση να σας προσφέρει ένα απόλυτα εγγυημένο και αξιόπιστο μεταχειρισμένο όχημα.

Η εταιρεία Auto Center Γράβαλος δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας αυτοκινήτων περισσότερα από 30 χρόνια, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.  

Η εταιρεία δεσμεύεται για την άψογη κατάσταση των αυτοκινήτων και το έμπειρο προσωπικό είναι σε θέση αφενός να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλέψει ποια είναι η καλύτερη για εσάς επιλογή γύρω από το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Το διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο της Auto Center Γράβαλος σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τις ποιοτικές υπηρεσίες,  εγγυώνται ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι σαν καινούργιο. 
 

Για τη δική σας διευκόλυνση η έκθεση αυτοκινήτων Auto Center Γράβαλος σας προσφέρει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω τραπεζών, από 0% προκαταβολή και έως 84 μήνες εξόφληση ή με γραμμάτια - συναλλαγματικές, χωρίς την διαμεσολάβηση τράπεζας, με προκαταβολή 60% της αξίας πώλησης και διάρκεια αποπληρωμής μέχρι 24 μήνες.

Αν λοιπόν ψάχνετε να αγοράσετε το επόμενο σας αυτοκίνητο, στην Auto Center Γράβαλος θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων μοντέλων άριστης κατάστασης.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 261 - Ν. Ψυχικό - 15451
Τηλέφωνο: 2106542260 -2106542270
Email: [email protected]
Site: https://www.gravalos.gr/
Facebook: Auto Center Γράβαλος

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε