Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Mercedes-Benz Certified: Πιστοποιημένα μεταχειρισμένα οχήματα

Διαβάστηκε από 38500 αναγνώστες - 21/11/2020

Μεταχειρισμένα… αστέρια από τη Mercedes που δημιουργεί τον πιο επιλεκτικό και ποιοτικό στόλο. Αυτοκίνητα με έως 120.000χλμ., και έως 6 ετών που πέρασαν επιτυχώς τον τεχνικό έλεγχο 100 σημείων, συνοδεύονται από πρόσθετες εγγυήσεις αλλά και δικαίωμα αλλαγής εντός 30 ημερών.

Εάν και εσείς επιθυμείτε να γίνετε μέλος της μεγαλύτερης και κομψότερης αυτοκινητιστικής οικογένειας στον κόσμο, τώρα είναι η καλύτερα στιγμή. Η Mercedes δημιουργεί έναν εντυπωσιακό και ποιοτικό στόλο όλων των κατασκευαστικών σειρών, ο οποίος έχει περάσει με επιτυχία αυστηρό έλεγχο 100 σημείων και σας εξασφαλίζει εγγυημένα άριστη λειτουργία.

Αποκτήστε σε προνομιακές τιμές το μοντέλο Mercedes που πάντα ονειρευόσασταν και αναβαθμίστε την καθημερινότητα σας. Με την αγορά ενός πιστοποιημένου μοντέλου εξαφανίζετε την παραμικρή αμφιβολία για την κατάσταση του και απολαμβάνετε εγγύηση και προνόμια σχεδόν αντίστοιχα με την αγορά ενός καινούργιου.


Άριστη τεχνική κατάσταση μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια.
Ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει "Certified Pre-owned", πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις που έχουν σχέση με την ηλικία του, την εμφάνισή και τη μηχανική του αρτιότητα.



Ο έλεγχος των 100 σημείων που διενεργείται από πιστοποιημένους μηχανικούς της Mercedes-Benz Ελλάς και του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της,  ολοκληρώνεται με μία μεγάλη δοκιμαστική διαδρομή κατά την οποία ελέγχεται η ορθή λειτουργία όλων των συστημάτων. Πίνακας οργάνων, σύστημα διεύθυνσης, πέδησης  και αναρτήσεων, κατάσταση κλιματιστικού, λειτουργία κιβωτίου και φυσικά συνολική απόδοση κινητήρα υπό όλες τις συνθήκες ελέγχονται διεξοδικά.

Πιο συγκεκριμένα ο έλεγχος του κινητήρα επικεντρώνεται σε 7 σημεία με σκοπό να ελεγχθεί η στεγανότητα, η κατάσταση όλων των υγρών του, ο ιμάντας χρονισμού και τα περιφερειακά του μέρη. Στη συνέχεια γίνεται έλεγχος 18 σημείων στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου για να επιβεβαιωθεί πως δεν υπάρχει το παραμικρό ελάττωμα και όλα λειτουργούν όπως πρέπει, κάτι που συμβαίνει και στο εσωτερικό, όπως και στα ηλεκτρονικά συστήματα του infotainment.

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε λεπτομερώς και με διαφάνεια, όλα τα σημεία ελέγχου και των 100 σημείων, που εξασφαλίζουν πως το όχημα είναι σε θέση να προσφέρει το σύνολο των δυνατοτήτων του.


 
Η εγγυημένα άριστη κατάσταση του μοντέλου δεν είναι το μόνο που κερδίζετε καθώς κάθε αγορά συνοδεύεται από ιδιαίτερα προνόμια. Με κάθε Mercedes-Benz Certified Pre-owned Vehicle, έχετε δωρεάν 12 μήνες εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια Roadside Assistance. Επιπλέον, βιβλίο τακτικής συντήρησης με πλήρες ιστορικό, εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων και τη διασφάλιση ότι το αστέρι που αποκτήσατε δεν θα χρειαστεί οποιαδήποτε τακτική συντήρηση για τις επόμενες 7.500 χιλιόμετρα ή τους επόμενους 6 μήνες (όποιο συμβεί πρώτο).



30 ημέρες δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου
Εάν για οποιοδήποτε λόγο ανακαλύψετε πως το μοντέλο που επιλέξατε δεν σας ταιριάζει εν τέλει, έχετε τη δυνατότητα  αλλαγής αυτοκινήτου εντός 30 ημερών ή 1.000 χιλιομέτρων από την ημερομηνία που το αποκτήσατε. Η αλλαγή ισχύει για οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο αυτοκίνητο της επιλογής σας, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
 
Ο πιο εντυπωσιακός και αυστηρά ελεγμένος στόλος σας περιμένει. Με ηλικία έως 5 χρόνια από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας, λιγότερα από 120.000 πραγματικά και πιστοποιημένα χιλιόμετρα - και πάνω απ όλα άψογη εμφάνιση και λειτουργική κατάσταση. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δικό σας το μοντέλο που επιθυμείτε σε άκρως δελεαστική τιμή και στην πιο πλούσια εκδοχή του, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει οχήματα από όλες τις κατασκευαστικές σειρές και εκδόσεις.


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις