Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μεταχειρισμένα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα - ΛΟΥΝΤΖΗΣ

Μεταχειρισμένα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα - ΛΟΥΝΤΖΗΣ

Διαβάστηκε από 11434 αναγνώστες - 6/2/2023

Πάνω από μισός αιώνας εμπειρίας στην εμπορία επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων, καταδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο, ότι η εταιρεία ΛΟΥΝΤΖΗΣ είναι το κατάλληλο μέρος για όσους ψάχνουν μεταχειρισμένο.

Για περισσότερα από 50 χρόνια η εταιρεία ΛΟΥΝΤΖΗΣ εξειδικεύεται στον κλάδο του επαγγελματικού οχήματος και είναι σε θέση να σας παρέχει δυνατότητα για 12 μήνες εγγύηση για την καλή λειτουργία όλων των οχημάτων της. Η εταιρεία δεσμεύεται για την άψογη κατάσταση των αυτοκινήτων και το έμπειρο προσωπικό είναι σε θέση αφενός να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλέψει ποια είναι η καλύτερη για εσάς επιλογή γύρω από το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Σε περίπτωση που το επιλέξει ο πελάτης υπάρχει η δυνατότητα το αυτοκίνητο να παραδωθεί με service και εγγύηση, δηλαδή ένα προαιρετικό πακέτο όπου το αυτοκίνητο της επιλογής σας στέλνετε στην εκάστοτε αντιπροσωπεία και πραγματοποιείται μεγάλο γενικό service και εξασφαλίζετε εγγύηση για όλα τα μηχανικά μέρη του κινητήρα για ένα χρόνο ή 10.000km διασφαλίζοντας την ακεραιότητα και την άριστη λειτουργία του επαγγελματικού σας αυτοκινήτου. Γίνεται δηλαδή μεγάλο service και παραλαμβάνετε το όχημα έτοιμο για χρήση.

Η εταιρεία διαθέτει μεγάλο στόλο για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην επιχείρηση σας και διαθέτει πολλά ετοιμοπαράδοτα επαγγελματικά αυτοκίνητα με πετρελαιοκινητήρες κλάσης Euro 6 τα οποία κυκλοφορούν ελεύθερα στο δακτύλιο.

Η εταιρεία ΛΟΥΝΤΖΗΣ έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καινοτομεί προσφέροντας σας εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Η εταιρεία ΛΟΥΝΤΖΗΣ αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γνώση και την εμπειρία της στην επιλογή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Αν ψάχνετε να αγοράσετε το επόμενο σας όχημα, στην εταιρεία ΛΟΥΝΤΖΗΣ θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων μοντέλων άριστης κατάστασης.
 
Η εταιρεία ΛΟΥΝΤΖΗΣ με μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών οχημάτων, διαθέτει στο στόλο της πολλά ετοιμοπαράδοτα Renault Kangoo Euro 6.
 
Καταστήματα
Άγιος Δημήτριος: Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 220, Τ.Κ. 17341
Βάρη: Λεωφόρος Ευελπίδων 25Β, Τ.Κ. 16673

Website
Facebook

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00
Σάββατο 09:00 - 15:00


 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις