Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μεταχειρισμένα για κάθε ανάγκη

21/5/2019

Μία έκθεση, όλα τα μεταχειρισμένα. Στην MK Motors θα βρείτε το επόμενο αυτοκίνητο σας, πάντα με βιβλίο service, εγγυήσεις και φυσικά προνομιακά προγράμματα απόκτησης.

Το αυτοκίνητο, είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο είναι εκτός από εργαλείο, και μια μικρή επένδυση. Επειδή οι παγίδες στην αγορά αλλά και τα ψιλά γράμματα καραδοκούν παντού, απαλλαγείτε από το άγχος και εμπιστευθείτε τους ειδικούς. Η MK Motors διαθέτει μία τεράστια γκάμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που καλύπτει όλα τα γούστα αλλά και όλα τα πορτοφόλια!

Είτε έχετε ανάγκη κάτι φθηνό και οικονομικό, είτε κάτι πολυτελές, ο κόσμος των μεταχειρισμένων της MK Motors έχει την λύση. Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι ένα ένα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα, με όλα τα χαρακτηριστικά τους αλλά και τιμές.

Συμπληρώστε εάν θέλετε, στα αριστερά της σελίδας τα κριτήρια που επιθυμείτε να πληροί το επόμενο αυτοκίνητο σας και θα σας εμφανιστούν οι ανάλογες επιλογές.


Η MK Motors αναγνωρίζοντας τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη εποχή, μπορεί και θέλει να βοηθήσει τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Για αυτό, αφού βρείτε το αυτοκίνητο που θέλετε και έχετε καταλήξει, συζητήστε με το έμπειρο προσωπικό και θα βρείτε ένα πλάνο αποπληρωμής που θα έχει το μέγιστο κέρδος για εσάς.

 
Μην το αναβάλλετε άλλο, το απόμενο ελεγμένο και αξιόπιστο αυτοκίνητο σας, σας περιμένει στην Λ.Θηβών, στην έκθεση MK Motors.

 
Επικοινωνία
Επωνυμία: MK Motors
Διεύθυνση: Λ.Θηβών 426 και Λόρδου Βύρωνα
Τηλ: 2105765106
Site: https://mkmotors.car.gr/cars/
e-mail: [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις