Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μεταχειρισμένα για κάθε γούστο και πορτοφόλι

Μεταχειρισμένα για κάθε γούστο και πορτοφόλι

Διαβάστηκε από 12139 αναγνώστες - 30/5/2022

Θέλεις μεταχειρισμένο αλλά δεν θέλεις μετά να ψάχνεσαι; Η έκθεση αυτοκινήτου Pantazis Cars έχει αυτό που χρειάζεσαι. Αυτοκίνητα ελεγμένα για κάθε γούστο και πορτοφόλι.

Έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εδώ και αρκετές δεκαετίες, η έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Pantazis Cars, είναι σε θέση να σας βρει το επόμενο όχημα σας.

Κοινοποίησέ το »


Όλα τα αυτοκίνητα είναι ελεγμένα με μηχανικό και φανοπειό έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι κάθε μεταχειρισμενο είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα προς πώληση αυτοκίνητα να είναι εγγυημένα και εξονυχιστικά ελεγμένα. Μέσα από μια τεράστια γκάμα με πάνω από 300 αυτοκίνητα, μπορείτε να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Το προσωπικό της εταιρίας είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να προβείτε στην πιο συμφέρουσα για εσάς αγορά.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε φωτοφραφίες, τιμή και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά με ένα κλικ. Όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα σε ασυναγώνιστες τιμές και φυσικά με βιβλίο service και κάθε έλεγχο.

Σκοπός της Pantazis Cars είναι η ικανοποίηση των πελατών της. Η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει η εταιρεία, καθώς και η ποιότητα των αυτοκινήτων που προτείνει στους πελάτες της, αποτελούν τη συνταγή επιτυχίας της. Ο σεβασμός στον πελάτη και η άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων, αποτελούν το βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας της επιχείρησης. 

Και επειδή η επιχείρηση Pantazis Cars  δεν είναι απρόσωπη, μπορείτε με την επίσκεψη σας στην έκθεση στη Νέα Πέραμο, να προβείτε σε προσωπικό διακανονισμό αγοράς με το προσωπικό της εταιρίας. Βρείτε την βοήθεια που θέλατε γύρω από τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην Pantazis Cars.
 
Μεταχειρισμένα με όνομα και εγγυήσεις!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Pantazis
Διεύθυνση:
Κατάστημα 1ο: ΜΕΓΑΡΑ 41ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο.Α.Κ (έναντι BP)
Κατάστημα 2ο: ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ, 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 272 (έναντι σχολής πυροβολικού)


Τηλ: 2296034014 – 2296027150
Email: [email protected]
Site: https://autoaggelies.gr/metaxeirismena/dealer/index.asp?pelaid=8232
Ωράριο λειτουργίας: ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:00-20:00 ΣΑΒΒΑΤΟ 8:00-16:00

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις