Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όταν το μεταχειρισμένο είναι θέμα εμπειρίας

20/5/2020

Πάνω από μισός αιώνας εμπειρίας στην εμπορία αυτοκινήτων, καταδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο, ότι η εταιρία Auto Same στον Πύργο Ηλείας είναι το κατάλληλο μέρος για όσους ψάχνουν μεταχειρισμένο.

Από το 1969, η  Auto Same αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γνώση και την εμπειρία της στην επιλογή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Αν ψάχνετε να αγοράσετε το επόμενο σας αυτοκίνητο, στην Auto Same θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων μοντέλων άριστης κατάστασης

Η εταιρία δεσμεύεται για την άψογη κατάσταση των αυτοκινήτων και το έμπειρο προσωπικό είναι σε θέση αφενός να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλέψει ποια είναι η καλύτερη για εσάς επιλογή γύρω από το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Το διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο της Auto Same  σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τις ποιοτικές υπηρεσίες,  εγγυώνται ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι σαν καινούργιο. 

Μην χάνετε άλλο χρόνο και χρήμα ψάχνοντας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε έναν κόσμο γεμάτο παγίδες και γυρισμένα χιλιόμετρα. Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες στην Auto Same σήμερα!
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Αλφειού 69 Πύργος Ηλείας, ΤΚ 27100
Τηλ: 2621020035 - 6979677766 - 6976642004
 Site: https://auto-same.car.gr/cars/?ca=v    

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις