Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θες φθηνό SUV με ελάχιστη κατανάλωση?

18/12/2019

Είναι οικονομικά, δυνατά και σου δίνουν την SUVάτη αίσθηση που χρειάζεσαι. Επιλέγουμε πέντε SUV κάτω από 10.000 ευρώ, που μπορούν να στα δώσουν όλα χωρίς να σου αδειάσουν το πορτοφόλι. Ποιο σου ταιριάζει;

Nissan Qashqai  LPG 1.6 115 ίπποι μοντέλο του 2009 – τιμή στα 9.150 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/NISSAN-QASHQAI-2009_397771.asp

Το απόλυτο best seller SUV της αγοράς εξοπλίζεται με κιτ υγραερίου και τα κάνει όλα, πάμφθηνα!  Ένας all around player που μπορεί να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις χώρου, επιδόσεων και εμφάνιση, με την χρήση υγραερίου ρίχνει μέχρι και την κατανάλωση στα τάρταρα. Ο 1.600άρης κινητήρας, αποδίδει 115 ίππους ενώ καίει όσο ένα μικρό μοντέλο. Με χώρους για 5 άτομα, ποιότητα κύλισης και μοντέρνο εσωτερικό, είναι σε θέση να στα δώσει όλα με 9.150 ευρώ. Η τιμή είναι καλή καθώς εκτός από το γεγονός πως έχει διανύσει μόλις 103.000χλμ. και διαθέτει όλα τα σέρβις του, έρχεται πακέτο και με: ABS, Air Condition, Bluetooth, CD Player, ESP, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, Parktronic, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.

Daihatsu Terios 1.5 LPG 105 ίπποι μοντέλο του 2007 – τιμή στα 6.990 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/DAIHATSU-TERIOS-2007_399124.asp

Ένας all around player που με 6.990 ευρώ τα κάνει όλα. Κινείται με ευκολία στα στενά της πόλης, διαθέτει χώρους για μία πολυμελή οικογένεια, ενώ το κιτ υγραερίου που διαθέτει ρίχνει κατακόρυφα τα έξοδα του. Με 105 άλογα, άριστη συντήρηση και για τα 117.000χλμ. που έχει διανύσει, συν τον πλούσιο εξοπλισμό που διαθέτει, αποτελεί μία άριστη επιλογή για όσους μεν αφενός στην πόλη, μα δεν φοβούνται να τολμήσουν την παραπάνω εξόρμηση. Εάν χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο που θα είναι σκληροτράχηλο και δεν θα σας τρέχει συνεχώς στα συνεργεία, χωρίς να χάνει την μοντέρνα κοψιά του, το συγκεκριμένο Terios είναι μία πολύ καλή επιλογή. Ο εξοπλισμός που το συνοδεύει περιλαμβάνει: ABS, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, ESP, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, Ατρακάριστο, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Προβολείς ομίχλης, Ράγες οροφής, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.

Dacia Duster 1.5 4X4 110 ίπποι μοντέλο του 2011 – τιμή στα 7.990 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/DACIA-DUSTER-2011_398752.asp

Ένα από τα πιο τίμια και σκληροτράχηλα SUV της αγοράς, που πραγματικά κάνει περισσότερα από όσα υπόσχεται. Το Dacia Duster είναι ένα 4κίνητο και με αρκετή απόσταση από το έδαφος SUV το οποίο θα λερωθεί με ευκολία, θα πατήσει σε πολλά δύσβατα μονοπάτια, την ώρα που έχει ως σύμμαχο, τον πολύ καλό και οικονομικό 1.500άρη diesel κινητήρα. Διατηρώντας χαμηλές καταναλώσεις, το Duster μπορεί να μην είναι το πιο hi-tech μοντέλο της αγοράς, όμως είναι το πιο οικονομικό και παράλληλα ανθεκτικό. Το συγκεκριμένο έχει διανύσει 74.510 χλμ. έχει όλα τα σέρβις του και στην τιμή των 7.990 ευρώ περιλαμβάνεται και εξοπλισμός με: ABS, Air Condition, Bluetooth, Bucket Καθίσματα, CD Player, Immobilizer, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Προβολείς ομίχλης, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι.

BMW X5 LPG 4.4 320 ίπποι  μοντέλο του 2006 – τιμή στα 10.490 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/BMW-X5-2006_384944.asp

Πραγματικό θηρίο το μεγάλο SUV της BMW, X5 επιβάλλεται και ξεχωρίζει. Επιβλητικό όσο λίγα και προσεγμένο όσο ελάχιστα, φέρνει την έννοια άνεση σε άλλο επίπεδο. Κινείται από τον τρομερά δυνατό 4.400 κ.εκ. κινητήρα απόδοσης 320 ίππων και φυσικά διαθέτει 4κίνηση. Έχει διανύσει 140.000χλμ. κυρίως σε ταξίδια εκτός πόλης, ενώ φυσικά συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο. Εκτός από την μοναδική ποιότητα κύλισης, την άνεση και την ηχομόνωση που παρέχει το αυτοκίνητο, καταφέρνει να ξεχωρίσει και να γίνει ένα συμφέρον σύνολο, καθώς διαθέτει κιτ υγραερίου. Έτσι διατηρείτην αστείρευτη δύναμη του αλλά με πολύ χαμηλότερη κατανάλωση. Η λίστα του εξοπλισμού του είναι άκρως εντυπωσιακή καθώς στα 10.490 ευρώ περιλαμβάνει: ABS, Airbag, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, Cruise Control, DVD, ESP, Immobilizer, Navigation, No Smoking, Parktronic, TCS, Xenon φώτα, Αερανάρτηση, Αισθητήρας Βροχής, Αισθητήρες φωτων, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Δερμάτινα Καθίσματα, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά Καθίσματα, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Κάρτες δεκτές, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Ξύλινη επένδυση, Οθόνη TFT, Οροφή Ηλεκτρική, Πλοήγηση, Προβολείς ομίχλης, Πρώτο χέρι, Ράγες οροφής, Σκαλοπάτια, Συναγερμός, Τηλέφωνο, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υποβραχιόνιο, Υπολογιστής Ταξιδιού.


Kia Sorento 3.5 LPG 245 ίπποι μοντέλο του 2005 – τιμή στα 8.500 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/KIA-SORENTO-2005_396437.asp

Με τόσα κυβικά που διαθέτει σίγουρα υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν ένα συμφέρον σύνολο. Όμως η συνεργασία του με κιτ υγραερίου καταφέρνει να αποτινάξει το αγκάθι της κατανάλωσης αλλά να κρατήσει όλα τα θετικά στοιχεία του. 4κίνηση, τεράστιοι χώροι, μεγάλη ιπποδύναμη 245 ίππων και φυσικά ατελείωτες off road δυνατότητες. Το αυτοκίνητο κάνει για όλες τις δουλειές, έχει διανύσει 120.000χλμ. και στην τιμή των 8.500 ευρώ ο εξοπλισμός είναι υπερπλούσιος με: ABS, Air Condition, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, Cruise Control, ESP, Immobilizer, No Smoking, Parktronic, Αισθητήρας Βροχής, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Δερμάτινα Καθίσματα, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά Καθίσματα, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κάρτες δεκτές, Κεντρικό κλείδωμα, Οθόνη TFT, Οροφή Ηλεκτρική, Προβολείς ομίχλης, Πρώτο χέρι, Συναγερμός, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις