Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τροχαίο με 93χρονο οδηγό; Μήπως να μπει όριο ηλικίας στα διπλώματα;

Τροχαίο με 93χρονο οδηγό; Μήπως να μπει όριο ηλικίας στα διπλώματα;

Διαβάστηκε από 6622 αναγνώστες - 17/7/2023

Κάποια στιγμή θα πάρουμε, ή τουλάχιστον ελπίζουμε να πάρουμε, σύνταξη από τη δουλειά. Υποχρεωτικά και εκ του νόμου. Με την οδήγηση τι «παίζει»; Μήπως πρέπει κι εκεί να καθιερωθεί υποχρεωτική σύνταξη;

Τροχαία ατυχήματα με 93χρονο & 99χρονο οδηγό

Αν παρατηρήσατε λίγο την ειδησεογραφία, θα μάθατε για ένα, παρ ολίγον δυστύχημα σε πλοίο στο λιμάνι της Ραφήνας. Εκεί, ένας ηλικιωμένος οδηγός 93 ετών έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στο γκαράζ του πλοίου με αποτέλεσμα να τραυματίσει την σύζυγό του (την πάτησε στο πόδι) και να τρακάρει άλλα έξι αυτοκίνητα.
 
Στα τέλη του περασμένου Απριλίου είχαμε ένα πιο σοβαρό περιστατικό. Στην περιοχή του Αστρους Κυνουρίας η 22χρονη πρωταθλήτρια στο βάδην, Κυριακή Φιλτισάκου, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από όχημα, κατά τη διάρκεια της προπόνησής της. «Εγώ έτρεχα στην άκρη του δρόμου όπως πάντα γιατί είναι μία διαδρομή που την κάνουμε καθημερινά με το υπόλοιπο γκρουπ και δεν κατάλαβα καν πότε έγινε, πόσο γρήγορα έγινε», ανέφερε η αθλήτρια η οποία έτρεχε στην άκρη του δρόμου όταν ξαφνικά βρέθηκε πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου. Οδηγός του, ένας 99χρονος (!).

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε