Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα καλύτερα Plug-in μοντέλα σε πραγματική μέση κατανάλωση (λτ./100 χλμ.)
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα καλύτερα Plug-in μοντέλα σε πραγματική μέση κατανάλωση (λτ./100 χλμ.)

Τα καλύτερα Plug-In της αγοράς σε κατανάλωση

Διαβάστηκε από 79940 αναγνώστες - 9/1/2023

Συγκρίνουμε όλα τα Plug-in ανεξαρτήτου κατηγορίας που έχουν περάσει από τα χέρια μας και σας αποκαλύπτουμε τα 6 καλύτερα στο τομέα της κατανάλωσης. Στην αρένα βρέθηκαν το Ford Kuga 2,5 PHEV, το Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid, το Peugeot 308 Hybrid, η Mercedes C-Class C300e, το Opel Astra PHEV και το DS4 E-tense. 6 αυτοκίνητα, 4 κατηγορίες! Ποιο θα επικρατήσει;

Τα Plug-In με τη χαμηλότερη κατανάλωση

Tα Plug-In μοντέλα καταφέρνουν να πατάνε σε δύο κόσμους, προσφέρουν οικονομία κι επιδόσεις και είναι ο πιο ανώδυνος κι εύκολος τρόπος να έρθει κάποιος σε επαφή με την ηλεκτροκίνηση. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα δεν βαρύνονται από το άγχος της αυτονομίας, αφού κινούνται κατά κύριο λόγω με καύσιμο και ταυτόχρονα επιτρέπουν στους κατόχους να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα, ειδικά μέσα στην πόλη, μόνο με ρεύμα, αρκεί βέβαια να τα φορτίζουν. Αν και φαντάζει ιδανικό για ανθρώπους που κατά κύριο λόγο κυκλοφορούν σε αστικό περιβάλλον, αλλά κάνουν κι αποδράσεις όταν τους δοθεί η ευκαιρία και παρότι επιδοτούνταν από το πρόγραμμα «Κινούμαι ηλεκτρικά»  στη χώρα μας δεν γνώρισαν ιδιαίτερη άνθηση στην ιδιωτική χρήση, με τη κύρια χρήση τους να παραμένει σε εταιρικό επίπεδο. 

Όμως παρά τη μη θερμή υποδοχή των καταναλωτών, οι εταιρίες συνεχίζουν να επενδύουν στο συγκεκριμένο τρόπο κίνησης και εμείς είμαστε εδώ για να σας δείξουμε ποιο Plug-In μοντέλο θα σας ζητήσει τα λιγότερα σε μεικτό κύκλο. Σύμφωνα με τις μετρήσεις μας, τα 6 πιο οικονομικά σε καύσιμο, όταν η μπαταρία είναι φορτισμένη, είναι το Ford Kuga 2,5 PHEV, το Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid, το Peugeot 308 Hybrid, η Mercedes C-Class C300e, το Opel Astra PHEV και το DS4 E-tense, με την ανώτατη τιμή να είναι μόλις τα 5,1 λ.τ/100 χλμ.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πόσο καίνε τα μοντέλα σε μεικτό κύκλο, αλλά και μέσα στην πόλη, καθώς και σε ταξίδι.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε