Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα καλύτερα και τα χειρότερα μικρά για προσπέραση
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα καλύτερα και τα χειρότερα μικρά για προσπέραση

Διαβάστηκε από 88464 αναγνώστες - 4/7/2022

Ωραία η ευρυχωρία και η χαμηλή κατανάλωση, όμως προκειμένου να αισθανόμαστε ασφαλείς στο δρόμο, πρέπει να μπορούμε να προσπεράσουμε γρήγορα. Συγκρίνουμε την επιτάχυνση 13 δημοφιλών μικρών και βλέπουμε ποια προσπερνούν «αέρας» και ποια δημιουργούν άγχος!

Τι ψάχνει συνήθως κάποιος που ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα μικρό αυτοκίνητο; Σίγουρα την μεγάλη ευρυχωρία, ούτως ώστε το όχημα να είναι ιδιαίτερα χρηστικό. Η οικονομική κρίση και οι ολοένα αυξημένες τιμές των καυσίμων, καθιστούν τη χαμηλή κατανάλωση άλλο ένα σημαντικό ζητούμενο. Όσο για τις επιδόσεις, αυτές δεν ενδιαφέρουν τους πάντες, αλλά μόνο τους πιο... «θερμόαιμους», έτσι δεν είναι;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »




Όσο πιο πολλά μέτρα θες για να προσπεράσεις, τόσο περισσότερο εκτεθειμένος βρίσκεσαι στο αντίθετο ρεύμα

Όχι, δεν είναι έτσι, αφού πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τον παράγοντα «προσπέραση», κάτι που έχουμε κάνει όλοι μας και αποτελεί διαδικασία ρουτίνας για όλους τους έμπειρους οδηγούς.
Προκειμένου να γίνει με ασφάλεια η προσπέραση, ειδικά σε δρόμους όπου δεν υπάρχει νησίδα μεταξύ των λωρίδων, πρέπει να έχουμε ορατό πεδίο και επαρκή επιτάχυνση. Όσο πιο γρήγορα επιταχύνουμε, τόσο λιγότερο μένουμε εκτεθειμένοι στο αντίθετο ρεύμα. Και όσο πιο ισχυρός είναι ο κινητήρας του αυτοκινήτου μας, τόσο πιο γρήγορα επιταχύνουμε.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε