Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα χειρότερα και τα καλύτερα ηλεκτρικά σε αυτονομία

Τα χειρότερα και τα καλύτερα ηλεκτρικά σε αυτονομία

Διαβάστηκε από 79550 αναγνώστες - 4/6/2022

Όπως και στα αυτοκίνητα με θερμικούς κινητήρες, έτσι και τα ηλεκτρικά έχουν πραγματική κατανάλωση που διαφέρει από αυτό που υπόσχονται οι εταιρείες. Συγκρίνουμε τα 18 πιο δημοφιλή ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Ελλάδας, και βλέπουμε ποια περιορίζονται σε αστικές μετακινήσεις, και ποια είναι ό,τι πρέπει για ταξίδι.

Η ηλεκτροκίνηση μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας, και τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα κάνουν όλο και πιο συχνή την εμφάνιση τους στους δρόμους. Εκτός από τις υψηλότερες τιμές, σε σχέση με τα αντίστοιχα μοντέλα με «κανονικούς» κινητήρες, ένα στοιχείο που προβληματίζει τους εν δυνάμει αγοραστές είναι η πραγματική αυτονομία που προσφέρει η μπαταρία, καθώς και η διαδικασία φόρτισης.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σίγουρα, το ρεύμα είναι πολύ πιο φθηνό από τη βενζίνη και το πετρέλαιο, αλλά κάθε πότε χρειάζεται φόρτιση το αυτοκίνητο; Θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε κάπου μακριά, ή περιοριζόμαστε μόνο στην κυκλοφορία εντός πόλης;

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε ποια είναι τα μοντέλα με την καλύτερη αλλά και τη χειρότερη πραγματική κατανάλωση. Συγκρίνουμε 18 ηλεκτρικά αυτοκίνητα και βλέπουμε ποιο θα μας πάει πιο μακριά, και με ποιο θα ψάχνουμε με αγωνία τον κοντινότερο φορτιστή.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε