Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
17 φωτογραφίες »

BMW X-Games 2020

Διαβάστηκε από 111109 αναγνώστες - 10/12/2020

Το μήκος τους κυμαίνεται μεταξύ 4,36 και 5,15 μέτρων και οι κινητήρες τους είναι ισχύος από 140 έως 625 PS: Πρόκειται για τα X μοντέλα της BMW και η AUTO BILD παρέχει γι αυτά έναν ακριβή οδηγό αγοράς για να επιλέξεις το κατάλληλο για τις ανάγκες σου.

Οι Βαυαροί γιορτάζουν! Το 2020, βέβαια, δεν διοργανώθηκε η πασίγνωστη γιορτή του Oktoberfest εξαιτίας της τρέχουσας περίστασης με τον κωρονοϊό, αλλά πιθανότατα ο 30ος τίτλος του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα καταλήξει στην ομάδα της Bayern. Από την άλλη, είναι και τα SUV της BMW. Πάνω απ όλα, φυσικά, με τα μεγάλα «νεύρα» στην πρόσοψη και τον κυανόλευκο έλικα στο λογότυπο.



Σχεδόν κανένας άλλος κατασκευαστής δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για μια τόσο μεγάλη γκάμα SUV, όπως η BMW. Ένα στα τρία αυτοκίνητα της φίρμας από το Μόναχο φέρει σήμερα ένα "X" στο όνομα της σειράς. Από το μικρομεσαίο X1 ως το κολοσσιαίο X7, όλοι οι αριθμοί είναι τώρα κατειλημμένοι. Και η ονοματολογία ακολουθεί μια λογική που είναι τόσο απλή όσο και κατανοητή. Αν υπάρχει ένας μονός αριθμός πίσω από το "X", τότε πρόκειται για το χαρακτηριστικό βασικό μοντέλο.



Στη συνέχεια, ο ακόλουθος ζυγός αριθμός προσδιορίζει το σχετικό niche/hatchback μοντέλο. Έτσι σχηματίζονται τρία ζεύγη (X1vsX2, X3vsX4 και X5vsX6), τα οποία αντιπροσωπεύουν τη μικρομεσαία, μεσαία και μεγάλη κατηγορία σε αυξανόμενη σειρά. Πάνω από αυτά βρίσκεται το κορυφαίο X7, το οποίο θα μπορούσε να συνοδευτεί από ένα X8 το 2021! Η BMW, λοιπόν, προσπαθεί να φέρει το σωστό SUV για τον καθένα στους εκθεσιακούς χώρους της. Ωστόσο, με επί του παρόντος επτά μοντέλα και φαινομενικά αμέτρητους κινητήρες και εξοπλισμό, δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε έναν πλήρη έλεγχο της προσφοράς των Βαυαρών. Πόσο SUV χρειάζομαι πραγματικά; Και ποιος κινητήρας ταιριάζει καλύτερα στην "Χ" των όνειρων μου;

Πληθώρα ερωτήσεων, στην οποία η AUTO BILD παρέχει τουλάχιστον ισάριθμες απαντήσεις. Στη συλλογή των εικόνων θα βρείτε όλα τα μοντέλα "X" της BMW με όλες τις σημαντικές πληροφορίες και, φυσικά, με μια ξεκάθαρη πρόταση από την πλευρά μας. Ας ξεκινήσουν, λοιπόν, τα X-Games 2020 του Μονάχου!
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις