Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μονομαχία για τον «Θρόνο» της Μεσαίας κατηγορίας

Διαβάστηκε από 29595 αναγνώστες - 26/12/2019

BMW Σειρά 3, Mercedes C 220, Kia Stinger και Mazda 6, έρχονται αντιμέτωπα για τον «θρόνο» της Μεσαίας κατηγορίας. Mια ικανότατη ομάδα λιμουζινών με κινητήρες diesel, που θα διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο στην αγορά μιας και χωρίς αμφιβολία, ανήκουν στα καλύτερα!

Σε μια μάχη «μέχρις εσχάτων» έχουν μπει 4 εντυπωσιακά diesel sedan, για να αποδείξουν ο καθένας την πραγματική του αξία, όσο εμείς ψάχνουμε τον καλύτερο εξ αυτών. Πρώτη μπαίνει στο χορό μια Mercedes C-Class, η C 220 d. Δίπλα της θα σταθούν δύο συναρπαστικοί Ασιάτες, το Kia Stinger και το Mazda 6, και θα κλείσει την ομάδα των μονομάχων, η καρδιά της BMW, η Σειρά 3..



Ο νόμος περί καθαρότητας της μπύρας, είναι ο αρχαιότερος νόμος της Γερμανίας, αφού ισχύει από το 1516, και ορίζει ότι η μπύρα φτιάχνεται αποκλειστικά με 4 υλικά. Λυκίσκο, βύνη, μαγιά και νερό!
Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την BMW 3, που φτιάχνεται με δυνατό κινητήρα, πίσω κίνηση, άμεσο σύστημα διεύθυνσης και σφιχτή ανάρτηση. Από το 1966, περισσότερες από 16.000.000 3άρες ακολουθούν αυτό τον «νόμο»! Τώρα, η σειρά 3 έρχεται στην έβδομη έκδοση της και έχοντας ήδη διακριθεί στην βενζινοκίνητη έκδοσή της, θέτει σαν diesel την επόμενη πρόκληση.Τέσσερα κομψά Business class αυτοκίνητα τα δίνουν όλα για την τελική νίκη. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει αυτή την μονομαχία? 



 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις