Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συγκρίνουμε το Range Rover Evoque P200 με το Volvo XC40 T4

Διαβάστηκε από 17886 αναγνώστες - 3/1/2020

Το image και η εμφάνιση ανεβάζουν ψηλά τα Range Rover Evoque και Volvo XC40. Δυο premium επιλογές SUV που ανεβάζουν τις συνθήκες διαβίωσης μέσα στο αυτοκίνητο. Τι σύγχρονο έχουν να προσφέρουν αυτές οι δύο προτάσεις και ποιο επικρατεί στο νήμα?

Ενα όμορφο σπίτι σε καλή κατάσταση θα ήθελε με ευχαρίστηση ο καθένας. Ωστόσο, ποιος θα έμπαινε στα απαιτούμενα έξοδα; Οι τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο στο κέντρο των πόλεων, αλλά και στις πιο δημοφιλείς συνοικίες έχουν εκτοξευτεί. Ακόμα και κάποια μικροσκοπικά διαμερισματάκια για φοιτητές φτάνουν μέχρι και τα 200.000 ευρώ! Όλα είναι πλέον πιθανά στις μέρες μας.

Εμείς, από την πλευρά μας, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές. Ωστόσο, είμαστε σε θέση να παρηγορήσουμε τους ενδιαφερόμενους... Το σπίτι βρίσκεται σε εγγυημένα καλή περιοχή, η παρεχόμενη θέα είναι άριστη, χάρη στο μεγάλο ύψος του κτίσματος, το τελευταίο -στο σύνολό του- είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.



Αν το υπό περιγραφή οίκημα ήταν ένα SUV, θα βρισκόταν σε μία από τις πιο όμορφες γωνιές της έκθεσης, από την οποία πωλείται, και δη εκεί που βρίσκονται τα πολυτελή SUV. Εντάξει, τόσο οικονομικά προσιτά τα αυτοκίνητα των Land Rover και Volvo δεν είναι, σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι πιο εύκολο να τα αποκτήσει κάποιος σε σχέση με ένα... ακίνητο. Τα Evoque και XC40 παρέχουν στη βενζινοκίνητη εκδοχή τους με αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση ό,τι απαιτεί η σύγχρονη ζωή στην πόλη, στην εξοχή και στον αυτοκινητόδρομο.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις