Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nissan Qashqai e-Power: Ένα ηλεκτρικό που καίει βενζίνη
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Qashqai e-Power: Ένα ηλεκτρικό που καίει βενζίνη

Διαβάστηκε από 10151 αναγνώστες - 2/11/2022

Σε μπέρδεψα; Λογικό, αφού το κινητήριο σύνολο των 190 ίππων του Nissan Qashqai e-Power είναι κάτι το μοναδικό. Παίρνει βενζίνη, αλλάζει κυβικά αναλόγως συνθηκών, κινείται μόνο με ρεύμα και καίει λιγότερο ακόμα κι από diesel.

Nissan Qashqai e-Power: Το αυτοκίνητο που αλλάζει κυβικά εν κινήσει

Τα υβριδικά αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να κατακλύζουν την αγορά, με τα full hybrid αυτή τη στιγμή να είναι ίσως η καλύτερη επιλογή, αφού δεν χρειάζονται φόρτιση, μπορούν να οδηγούνται εντός πόλης μόνο με τη δύναμη του ρεύματος και χωρίς ρύπους, ενώ ταυτόχρονα κάνουν ταξίδια χωρίς τον εφιάλτη της αυτονομίας. Ουσιαστικά είναι ότι πιο «ασφαλές» κι ευκολόχρηστο για τους ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα την ηλεκτροκίνηση, αλλά φοβούνται να μεταβούν άμεσα σε αυτήν. Η Nissan βλέποντας το ενδιαφέρον της αγοράς για τη συγκεκριμένη τεχνολογία κατασκεύασε ένα μοναδικό κινητήρα, αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα υβριδικά σύνολα που κυκλοφορούν στην αγορά και είναι τόσο πρωτοποριακός που βραβεύτηκε ως η «Καλύτερη Καινοτομία» στην τελετή του Auto Moto Grand Prix 2022. Το Nissan Qashqai e-Power αλλάζει πολλά από τα δεδομένα που ξέραμε μέχρι σήμερα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εμφάνιση που δεν διαφέρει από τις απλές εκδόσεις για το Nissan Qashqai e-Power

Εξωτερικά το Nissan Qashqai e-Power δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τα ήπια υβριδικά αδέρφια του, με τα λογότυπα της τεχνολογίας να δείχνουν τη φύση του μοντέλου. Η V-Motion μάσκα με τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα και το μυώδη προφυλακτήρα δίνουν ένα έντονο και ταυτόχρονα ελκυστικό τόνο στο αμάξωμα που έρχεται σε αρμονία με τις μεγάλες καθαρές επιφάνειες και τη ψευδαίσθηση της οροφής που αιωρείται.



Το πίσω μέρος συνεχίζει να αναβλύζει δυναμισμό, με τα αιχμηρά στοιχεία σε φώτα και προφυλακτήρα να τονίζουν ακόμα περισσότερο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μοντέλου.
 

Το εσωτερικό του Nissan Qashqai e-Power παραμένει υψηλού επιπέδου

Η καμπίνα του Nissan Qashqai e-Power συνεχίζει να διακρίνεται για τα ποιοτικά υλικά κατασκευής, την έμφαση στη λεπτομέρεια και τη στιβαρότητα στην συναρμογή. Η βασική έκδοση έρχεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών κι έγχρωμη κεντρική οθόνη αφής 8 ιντσών για το infotainment, που στις πιο πλούσιες εκδόσεις μπορεί να φτάσει μέχρι τις 12,3 ιντσών και για τα δύο συστήματα.



Οι χώροι του παραμένουν αρκετά πλούσιοι παρά την προσθήκη των επιπλέον εξαρτημάτων και μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 5 ενήλικες επιβάτες. Εντυπωσιακό το γεγονός ότι κι η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ έχει μείνει αναλλοίωτη, αγγίζοντας τα 504 λίτρα και έρχεται με διπλό πάτωμα που επιτρέπει τη διαμόρφωση του ανάλογα τις ανάγκες.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε