Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Ιδού η νέα Skoda Fabia!

Διαβάστηκε από 14949 αναγνώστες - 30/1/2021

Η 4η γενιά της Skoda Fabia αναμένεται να παρουσιαστεί σε λίγους μήνες, και πιο συγκεκριμένα την Άνοιξη. Χάρη στο πρωτότυπο μοντέλο που δοκιμάζεται σχεδόν χωρίς καμουφλάζ, μπορούμε να δούμε πώς θα είναι το νέο Fabia, που θα χρησιμοποιεί για πρώτη φορά την καινούρια πλατφόρμα MQB-A0.

Η Skoda ετοιμάζει πυρετωδώς την νέα γενιά της Fabia, και, βλέποντας το αυτοκίνητο που δοκιμάζεται, καταλαβαίνουμε πως αυτό βρίσκεται στην τελική φάση της εξέλιξής του, αφού το καμουφλάζ που διέθετε ήταν πολύ ελαφρύ. Χάρη σε αυτό το γεγονός μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του νέου μοντέλου.

Στο εμπρός μέρος, ξεχωρίζει άμεσα η φαρδύτερη γρίλια, η οποία έχει τη σχεδιαστική ταυτότητα της οικογένειας των Skoda,  καθώς και τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Περνώντας στο πλάι, η πλευρική γραμμή των παραθύρων έχει ανοδική πορεία, δίνοντας ένα sport στοιχείο στο αυτοκίνητο. Ο δυναμισμός ενισχύεται με το κάτω μέρος των θυρών, στο οποίο βρίσκουμε φαρδιά «φουσκώματα» με μυώδη εμφάνιση.



Όσον αφορά το επανασχεδιασμένο πίσω μέρος του νέου Fabia 4ης γενιάς, παρατηρούμε τα νέα φανάρια, επίσης τεχνολογίας LED, τα οποία έχουν ένα ενδιαφέρον φωτιζόμενο μοτίβο για τα φώτα θέσεως, και συνεχίζουν στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Το συγκεκριμένο τμήμα είναι καμουφλαρισμένο και δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε το σχήμα του.

Το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιεί πιθανότατα την πλατφόρμα MQB-A0 της VW για πρώτη φορά, και αναμένουμε να είναι φαρδύτερο από τον προκάτοχό του. Το αυτοκίνητο ενδέχεται να διαθέτει κυρίως τρικύλινδρους κινητήρες 1000 κυβικών. Στο εσωτερικό του, περιμένουμε να δούμε έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων να έχει αντικαταστήσει το αναλογικό καντράν.

Η νέα Skoda Fabia αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα φέτος την Άνοιξη, με την station wagon έκδοση να έρχεται λίγο αργότερα. Το αυτοκίνητο είναι πιθανό να κυκλοφορήσει στην αγορά στο τέλος Καλοκαιριού.
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις