Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έτσι θα είναι το νέο Opel Corsa OPC

Διαβάστηκε από 6919 αναγνώστες - 17/3/2021

Μέσα στην επόμενη χρονιά θα παρουσιαστεί και επίσημα τελικά η νέα γενιά Opel Corsa OPC. Το δυναμικό μοντέλο με τους χιλιάδες θαυμαστές στη χώρα μας, θα συνδυάζει τις επιδόσεις με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει έως και τώρα.

Μπορεί η παραγωγή του Opel Corsa OPC να έλαβε τέλος το 2019, όμως ο αντικαταστάτης του θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση του, μέσα στο 2022, με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα. Ξεχάστε τον 1.6 turbo κινητήρα των 207 ίππων που τόσο αγαπήθηκε, και ετοιμαστείτε για μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Πλέον το νέο Corsa OPC θα εξοπλιστεί με τον ηλεκτροκινητήρα των 136 ίππων και την μπαταρία των 50 kWh. Μεγάλη σημασία στην εξέλιξη του νέου μοντέλου θα παίξει η ρύθμιση της ανάρτησης, αλλά και η βελτίωση του συστήματος πέδησης και διεύθυνσης. Πληροφορίες αναφέρουν πως στην Opel προσπαθούν το νέο Corsa OPC να είναι ελαφρύτερο και να μπορέσει να κρατήσει ψηλά το δυναμικό προφίλ που συντηρούσε μέχρι και σήμερα. Στόχος τους με την ελάφρυνση του μοντέλου, είναι να βελτιώσουν κατά πολύ τις επιδόσεις του. Στην εξωτερική σχεδίαση δεν περιμένουμε τρομερές αλλαγές από τα μικρά αδέλφια του, αλλά πιστεύουμε πως θα εναρμονιστεί με την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της βιομηχανίας. 

Ακόμα βέβαια, υπάρχουν πολλά περιθώρια εξέλιξης του νέου μοντέλου, όμως η επιβεβαίωση μέσω της Vauxhall στην Αγγλία, για τον σχεδιασμό ενός νέου Corsa OPC, μας δίνει θάρρος να πιστεύουμε πως το δυναμικό μοντέλο μπορεί να αποτελεί άμεσο ανταγωνιστή του Cupra el-Born. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις