Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τι ετοιμάζει η BMW την διετία 2021-22;

Διαβάστηκε από 7360 αναγνώστες - 20/11/2020

BMW 4 Series Convertible
Έναρξη κυκλοφορίας: Μάρτιος 2021
 
Το μπροστινό μέρος στην coupe BMW 4 Series προκάλεσε αρκετές συζητήσεις, ίσως και διχασμό της κοινής γνώμης, σχετικά με το πόσο ταιριάζει η νέα μεγάλη μάσκα με το σχήμα νεφρού που στην 4 Series θύμιζε... δύο ξεχωριστές καρδιές! Σε κάθε περίπτωση, η γερμανική μάρκα δεν κάνει βήμα πίσω, διατηρεί στην BMW 4 Series την ίδια γρίλια και της δίνει κάμπριο χαρακτήρα με την υφασμάτινη οροφή.
 
BMW X8
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021


 
Όπως ακριβώς είχαμε νέες γενιές μοντέλων στις BMW X3 και BMW X5, έτσι θα προκύψει νέα φρέσκια έκδοση και για την X7. Οι Γερμανοί ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ένα πολυτελές SUV coupe με ονομασία BMW X8, το οποίο θα έχει και συγκεκριμένη M παραλλαγή με ιπποδύναμη 700 άλογα.
 
BMW iX
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021


 
H ΒΜW iX είναι η νέα ναυαρχίδα της δημοφιλούς μάρκας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Το ηλεκτρικό SUV μπορεί και επιταχύνει στα 0-100 χλμ / ώρα σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, χάρη στην ισχύ 500 ίππων. Η μπαταρία 100 kW θα επαρκεί για 600 χιλιόμετρα άνευ φόρτισης. Το SUV έχει επίπεδο 2+ αυτόνομης οδήγησης, στο οποίο ο οδηγός μπορεί να πάρει τα χέρια του από το τιμόνι, αλλά τα μάτια του πρέπει να κοιτούν τον δρόμοη. Η βάρους 2,5 τόνων BMW iX κοστίζει περίπου 100.000 ευρώ.
 
BMW i1
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021


 
Η BMW σχεδιάζει μία ηλεκτροκίνηση έκδοση BMW 1 Series βασισμένη σε κινητήρα καύσης. Στην ευέλικτη πλατφόρμα του compact αυτοκινήτου, η BMW θα μπορούσε να προσφέρει μία βασική έκδοση με ένα μοτέρ και κίνηση στους μπροστά τροχούς, καθώς και μία παραλλαγή για τετρακίνητη BMW i1 στην οποία η κίνηση θα παράγεται από δύο ηλεκτροκινητήρες.
 
BMW i4
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021


 
Η μελέτη «Concept i4» της BMW στις αρχές του 2020 έδωσε συγκεκριμένες προδιαγραφές για το πώς θα μοιάζει η επόμενη BMW i4. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το 2021, με τους Γερμανούς να θέτουν στόχο την κατασκευή ενός αυτοκινήτου ικανού να ανταγωνιστεί το πετυχημένο Tesla Model 3. H BMW i4 θα έχει κυκλοφορήσει μαζί με την μελλοντική BMW 4 Series και την BMW 4 Series Gran Coupe. Σε επίπεδο ηλεκτρικού εύρους, θα μπορεί να ταξιδεύει άνευ φόρτισης περίπου 600 χιλιόμετρα, ενώ η συνολική ιπποδύναμη στα 500 άλογα υπόσχεται πολύ καλή οδηγική εμπειρία.
 
BMW 2 Series Active Tourer
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021


 
Ο διάδοχος της BMW 2 Series Active Tourer θα μοιάζει αρκετά με μοντέλο BMW Series 1, έχοντας πάντως αυξημένο μήκος αλλά και μεταξόνιο. Με τον τρόπο αυτό, το κόστους 30.000 ευρώ αυτοκίνητο θα έχει περισσότερη άνεση για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων αλλά και έξτρα αποθηκευτικό χώρο.
 
BMW 2 Series Coupe
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021


 
Αν τα όσα κυκλοφόρησαν από μία φωτογραφία στο Instagram δείχνουν μία BMW 2 Series Coupe γενιάς W42, αυτό σημαίνει ότι η BMW ίσως εγκαταλείψει τις XXL kidney γρίλιες. Έτσι, το small coupe BMW 2 Series θα ξεχωρίζει από τον «μεγάλο αδερφό», 4 Series που θα εξακολουθεί να έχει τον συγκεκριμένο έντονα σχεδιασμένο πρόβολο. Στην BMW 2 Series Coupe, πάντως, η μπροστινή πλευρά ίσως αποκτήσει μεγαλύτερους αεραγωγούς που θυμίζουν περισσότερο την BMW X2.
 
BMW M3 Touring
Έναρξη κυκλοφορίας: 2022


 
Το συγκεκριμένο μοντέλο «κρύβει» μία σημαντική εξέλιξη, για μία σειρά που από το 1986 είχε το δικό της προφίλ, διότι για πρώτη φορά θα υπάρχει μοντέλο station wagon ως M3. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της BMW M3 Touring έγιναν από την BMW M GmbH.
 
BMW X1
Έναρξη κυκλοφορίας: 2022


 
Η νέα έκδοση BMW X1 θα κυκλοφορήσει με εντελώς καινούριο μπροστινλό προφίλ, στο οποίο θα υπάρχει η μεγάλη γρίλια με το σχήμα νεφρού. Πιο προσεγμένο χωροταξικά θα είναι το εσωτερικό της. Δεν αποκλείεται η BMW X1 να λανσαριστεί και ως plug-in hybrid.
 
Fully electric 7 series
Έναρξη κυκλοφορίας: Όχι πριν το 2022


 
Η πιο ισχυρή έκδοση της επόμενης γενιάς BMW 7 Series θα είναι καθαρά ηλεκτρική. Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει προκύπτου τα εξής νούμερα: ιπποδύναμη πάνω από 650 άλογα και ηλεκτρική αυτονομία άνευ φόρτισης 700 χιλιομέτρων χάρη στην τεράστια μπαταρία 120 kWh.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει