Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Όλα τα νέα μοντέλα Mercedes-AMG του 2021

Διαβάστηκε από 17192 αναγνώστες - 2/1/2021

H Mercedes δεν πτοείται από την πανδημία του κορωνοϊού και παρουσιάζει τα νέα μοντέλα της AMG. Ο πανίσχυρος κινητήρας συναντά την εκπληκτική εξωτερική εμφάνιση, με το αποτέλεσμα να μην αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Ο καινοτόμος χαρακτήρας και η ποιότητα σε εμφάνιση και κινητήρα δεσπόζει στα μοντέλα AMG που λανσάρει η Mercedes για τους προσεχείς μήνες του 2021. Με αφετηρία το A-Class έως και το sport στοιχείου AMG GT αυτοκίνητο, σχεδόν κάθε σειρά της Mercedes είναι πλέον διαθέσιμη και ως AMG. Μοναδικές εξαιρέσεις είναι τα  B- και V-Class. Χαρακτηριστική περίπτωση συσχετισμού θεωρείται το ιπποδύναμης 306 άλογα Α 35 AMG, άρρηκτα συνδεδεμένο με το compact A-Class και κάθε παρεμφερές μοντέλο του, δίχως κανείς να ξεχνά και το A 45 S.
               
Πλέον, λανσάροντας το εντυπωσιακό και απόδοσης 730 αλόγων Mercedes-AMG GT Black Series, ο κινητήρας V8, o πιο ισχυρός που έχει δημιουργήσει ποτέ ο γερμανικός κολοσσός, γίνεται «φρέσκο» κτήμα της, με την βιομηχανία να δίνει υποσχέσεις για περισσότερο εντυπωσιακά σχέδια στο άμεσο μέλλον.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τι ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά η Μercedes στα μοντέλα AMG.
 
Mercedes-AMG GT Black Series
Έναρξη κυκλοφορίας: Αρχές 2021



 
Τους προσεχείς μήνες θα πραγματοποιήσει το δικό του... ντεμπούτο η σειρά Mercedes-AMG GT Black. Όπως τονίστηκε, ο πανίσχυρος V8 4 λίτρων κινητήρας εξοπλίζει το νέο αυτοκίνητο που έχει ιπποδύναμη 730 άλογα και 800 Nm κιλά ροπής. Μόλις 3,2 δευτερόλεπτα απαιτούνται για να φτάσει ταχύτητα 100χλμ/ώρα, ενώ στα 200 χιλιόμετρα χρειάζεται να περάσουν 9 δευτερόλεπτα. Αν και δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των μοντέλων που θα κατασκευαστούν, ο οποίος και θα καθοριστεί από τις παραγγελίες που θα γίνουν, το πλάνο θέλει ο συγκεκριμένος σχεδιασμός να ισχύσει μόνο για το 2021. Όσον αφορά το κόστος των GT Black Series, ορίζεται στα 335.240 ευρώ.
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις