4 φωτογραφίες »

Όλα τα νέα μοντέλα Mercedes-AMG του 2021

Διαβάστηκε από 16207 αναγνώστες - 2/1/2021

H Mercedes δεν πτοείται από την πανδημία του κορωνοϊού και παρουσιάζει τα νέα μοντέλα της AMG. Ο πανίσχυρος κινητήρας συναντά την εκπληκτική εξωτερική εμφάνιση, με το αποτέλεσμα να μην αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Ο καινοτόμος χαρακτήρας και η ποιότητα σε εμφάνιση και κινητήρα δεσπόζει στα μοντέλα AMG που λανσάρει η Mercedes για τους προσεχείς μήνες του 2021. Με αφετηρία το A-Class έως και το sport στοιχείου AMG GT αυτοκίνητο, σχεδόν κάθε σειρά της Mercedes είναι πλέον διαθέσιμη και ως AMG. Μοναδικές εξαιρέσεις είναι τα  B- και V-Class. Χαρακτηριστική περίπτωση συσχετισμού θεωρείται το ιπποδύναμης 306 άλογα Α 35 AMG, άρρηκτα συνδεδεμένο με το compact A-Class και κάθε παρεμφερές μοντέλο του, δίχως κανείς να ξεχνά και το A 45 S.
               
Πλέον, λανσάροντας το εντυπωσιακό και απόδοσης 730 αλόγων Mercedes-AMG GT Black Series, ο κινητήρας V8, o πιο ισχυρός που έχει δημιουργήσει ποτέ ο γερμανικός κολοσσός, γίνεται «φρέσκο» κτήμα της, με την βιομηχανία να δίνει υποσχέσεις για περισσότερο εντυπωσιακά σχέδια στο άμεσο μέλλον.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τι ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά η Μercedes στα μοντέλα AMG.
 
Mercedes-AMG GT Black Series
Έναρξη κυκλοφορίας: Αρχές 2021 
Τους προσεχείς μήνες θα πραγματοποιήσει το δικό του... ντεμπούτο η σειρά Mercedes-AMG GT Black. Όπως τονίστηκε, ο πανίσχυρος V8 4 λίτρων κινητήρας εξοπλίζει το νέο αυτοκίνητο που έχει ιπποδύναμη 730 άλογα και 800 Nm κιλά ροπής. Μόλις 3,2 δευτερόλεπτα απαιτούνται για να φτάσει ταχύτητα 100χλμ/ώρα, ενώ στα 200 χιλιόμετρα χρειάζεται να περάσουν 9 δευτερόλεπτα. Αν και δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των μοντέλων που θα κατασκευαστούν, ο οποίος και θα καθοριστεί από τις παραγγελίες που θα γίνουν, το πλάνο θέλει ο συγκεκριμένος σχεδιασμός να ισχύσει μόνο για το 2021. Όσον αφορά το κόστος των GT Black Series, ορίζεται στα 335.240 ευρώ.
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει