Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
15 φωτογραφίες »

Όλες οι νέες BMW έως το 2022

Διαβάστηκε από 6751 αναγνώστες - 15/10/2020

Η BMW δουλεύει πυρετωδώς για να ανανεώσει, και να επεκτείνει, την γκάμα των μοντέλων της, γκάμα η οποία θα είναι πολυποίκιλη και θα περιέχει μεταξύ των οποίων ένα ηλεκτροκίνητο SUV αλλά και έναν πιθανό ανταγωνιστή των Tesla.

Δεκατέσσερα συνολικά νέα μοντέλα θα δούμε μέσα στην επόμενη πενταετία, με το 15 έως 25% των οποίων να είναι ηλεκτρικά και υβριδικά, χωρίς να καταργηθούν τα diesel, μιας και η Βαυαρική εταιρεία θεωρεί πως εξακολουθεί και υπάρχει αγορά για την πετρελαιοκίνηση.
Για να πετύχει αυτή την ποικιλία κινητήρων, η BMW θα έχει δημιουργήσει ως το 2021 μια ευέλικτη πλατφόρμα η οποία θα είναι κατάλληλη για να υποστηρίξει τόσο την ηλεκτροκίνηση και τον υβριδισμό, όσο και τις συμβατικές τεχνολογίες.
Το ντεμπούτο της νέας αυτής πλατφόρμας θα γίνει την ίδια χρονιά με το iNext, ενώ την οικογένεια θα συμπληρώσουν και τα ακόλουθα μοντέλα.

 
BMW X2 M Mesh Edition
Έναρξη κυκλοφορίας: Νοέμβριος 2020



Ας ξεκινήσουμε με το X2 M Mesh Edition, το οποίο αφορά ένα αποκλειστικά οπτικό πακέτο, το οποίο προσδίδει πορτοκαλί στοιχεία στο αμάξωμα, μαύρα νεφρά με κυψελωτά ανοίγματα αντί για τα συνηθισμένα κάθετα, ενώ παράλληλα και πλουσιότερο εξοπλισμό.


BMW M3/M4
Έναρξη κυκλοφορίας: Νοέμβριος 2020



Ο Νοέμβριος, παρόλο που είναι χειμερινός μήνας, προβλέπεται ιδιαίτερα καυτός, μιας και τότε θα παρουσιαστούν και το πολυαναμενόμενο πύρινο δίδυμο M3 και M4, με χειροκίνητο σαζμάν, τετρακίνηση σαν επιλογή, και τεράστια κάθετα νεφρά.
Τα πάντα είναι ανανεωμένα στα νέα M3 και M4. Κινητήρας, δυναμικό πλαίσιο, επιθετικότατη εμφάνιση, τα νέα μοντέλα θα είναι σε όλους τους τομείς πιο σπορ από τα προηγούμενα, και με την ισχύ να το επιβεβαιώνει. 480 άλογα η βασική ισχύς, με την επιλογή του competition package να την εκτοξεύει στα 510.


BMW iX3
Έναρξη κυκλοφορίας: Τέλος 2020



Το τέλος του 2020 θα μας βρεί με ένα μοντέλο εκ διαμέτρου αντίθετο από τα προαναφερθέντα: το BMW iX3, ένα ηλεκτροκίνητο SUV το οποίο θα φοράει την πέμπτη γενιά της τεχνολογίας που εξελίσσει η ίδια η εταιρεία. Σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο μέτρησης WLTP, η εμβέλεια του iX3 είναι 460 χιλιόμετρα, κάτι που είναι εφικτό από η μπαταρία 188 στοιχείων, συνδυαστικής χωρητικότητας 74 kWh.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις