Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έτσι θα κάνεις το αυτοκίνητό σου να δείχνει καινούριο ξανά

Έτσι θα κάνεις το αυτοκίνητό σου να δείχνει καινούριο ξανά

26/3/2021

Φαίνεται «γερασμένο» το αυτοκίνητό σου; Δες με ποιους τρόπους θα αποκτήσει ξανά τη χαμένη του λάμψη, και θα δείχνει σαν να βγήκε χθες από την αντιπροσωπεία!

Αν προσπαθήσει κανείς να κάνει μια παρομοίωση του ανθρώπου με το αυτοκίνητο, θα μπορούσε να πει πως, όπως γερνάει ο άνθρωπος και κάνει ρυτίδες έτσι και το αμάξι μας με το πέρασμα του χρόνου, αποκτά τις δικές του ρυτίδες, οι οποίες είναι γρατσουνιές ή κάποια φθορά στο χρώμα του αμαξώματος. Για αυτό το λόγο υπάρχουν τα είδη περιποίησης και οι βαφές αυτοκινήτων, που μας βοηθούν να διατηρήσουμε το αμάξι μας πάντα νέο.

Κοινοποίησέ το »


Διατηρήστε ψηλά την μεταπωλιτική αξία του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιώντας βαφές και χρώματα για την περιποίηση του.
Όσο περνάνε τα χρόνια και «μεγαλώνει», το αυτοκίνητό μας χάνει την αρχική του λάμψη..Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την φθορά του χρώματος και την αλλοίωση της εξωτερικής του εικόνας και συνεπώς τη πτώση της μεταπωλητικής του αξίας.
Το μέγεθος της φθοράς εξαρτάται απόλυτα από το πόσο φροντίζουμε το όχημα μας για αυτό λοιπόν έχουμε την επιλογή να το επαναφέρουμε στην κατάστασή που βρισκόταν όταν το πρωτοπήραμε, ώστε αν έρθει η ώρα να το πουλήσουμε να έχουμε κρατήσει την εξωτερική του εμφάνιση σε υψηλά στάνταρ, κάτι που θα μας ανεβάσει την τιμή πώλησης.
Σε ότι αφορά τους συνήθεις τρόπους περιποίησης του αυτοκινήτου και του χρώματός του είναι οι εξής: το γυάλισμα και το κέρωμα, το ξεθάμπωμα φαναριών και η ολική αλλαγή χρώματος.


 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις