Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Online ασφάλεια αυτοκινήτου: Κάνε τη εύκολα, γρήγορα και φτηνά!

Online ασφάλεια αυτοκινήτου: Κάνε τη εύκολα, γρήγορα και φτηνά!

30/9/2021

Η online ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το συμβόλαιο για τον απαιτητικό καταναλωτή. Μάθε τον τρόπο να τη σχεδιάζεις γρήγορα με πολλές καλύψεις και να κοστίζει λίγο.

Το ρητό «ο χρόνος είναι χρήμα» μπορεί να εφαρμοστεί και στον κόσμο της ασφάλισης. Εάν είσαι γνώστης κάποιων μικρών, αλλά σημαντικών λεπτομερειών, μπορείς να βρεις και να διαμορφώσεις την ιδανική online ασφάλεια αυτοκινήτου σε ελάχιστα λεπτά.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μερικές συμβουλές για να εξασκήσεις τις ικανότητες σου στην απόκτηση της καλής και συμφέρουσας προστασίας!

 

Μάθε την τρέχουσα εμπορική αξία

Η τρέχουσα εμπορική αξία είναι το μεγάλο κλειδί για τα χαμηλά ασφάλιστρα. Αρκετοί οδηγοί δεν γνωρίζουν πόσο κάνει το όχημα τους τη δεδομένη στιγμή, αλλά εσφαλμένα θεωρούν πως πρέπει να δηλώσουν το ποσό που το αγόρασαν. Οι ασφάλειες όμως διαμορφώνουν πάντα το κόστος τους και τις αποζημιώσεις τους με την τρέχουσα εμπορική αξία. Εάν δυσκολεύεσαι επικοινώνησε με την εταιρεία για να σου πει ακριβώς τι πρέπει να ασφαλίσεις!

 

Απέφυγε τα μικρής διάρκειας συμβόλαια

Είναι κανόνας πώς όσο πιο μεγάλη διάρκεια έχει το συμβόλαιο σου, τόσο πιο λίγο κοστίζει. Επιπλέον δεν μπαίνεις στη διαδικασία να το ανανεώνεις κάθε τρεις και λίγο. Οπότε προσανατολίσου σε ένα ετήσιο συμβόλαιο και σώσε χρόνο και χρήμα!

 

Κάνε μία mini έρευνα αγοράς

Αφιέρωσε λίγο χρόνο να δεις το που κινούνται οι τιμές πριν μπεις, φτιάξεις και αγοράσεις ένα τυχαίο συμβόλαιο. Αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το τι προσφέρει η κάθε εταιρεία και αν έχεις λίγη υπομονή να μάθεις τα ποσά των αποζημιώσεων που είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Όταν έχεις μία εικόνα θα δεις πόσο πιο εύκολο είναι να διαλέξεις.

 

Απέφυγε τις άγνωστες εταιρείες

Μην χάνεις χρόνο με ασφαλιστικές που δεν γνωρίζεις, γιατί μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως να μην έχουν τη δυνατότητα να τα προσφέρουν μετά από λίγο καιρό. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εμπιστευτείς μία μεγάλη εταιρεία η οποία θα σου προσφέρει κάθε στιγμή άμεσα υποστήριξη σε κάθε σου ζήτημα, γιατί έχει ένα δυνατό κέντρο εξυπηρέτησης.

 

Αξιοποίησε τις εκπτώσεις

Κάνε προαγορά μίας προσφοράς και προγραμμάτισε τη για ενεργοποίηση όταν λήγει η τωρινή ασφάλεια σου. Επιπλέον χρησιμοποίησε τους εκπτωτικούς κωδικούς από άλλες εταιρείες και τα προγράμματα επιβράβευσης. Τέλος δες αν εμπίπτεις στις ειδικές ομάδες που δικαιούνται επιπλέον μείωση στα ασφάλιστρα τους.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε