Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Για να μην τα φάτε σε φάρμακα! Συμβουλές για ηρεμία στην κίνηση!

Για να μην τα φάτε σε φάρμακα! Συμβουλές για ηρεμία στην κίνηση!

23/4/2024

Ανοίξτε το ραδιόφωνο, ακούστε μουσική ή podcast!
Τηλεφωνήστε σε φίλους και γνωστούς.
Διατάσεις σαν τις γάτες! Κάτι ξέρουν.
Φάτε κάτι, βοηθάει να παραμείνετε ήρεμοι

Αξιζει να μαθετε

Ανοίξτε το ραδιόφωνο, ακούστε μουσική ή podcast!

Οι ειδικοί είναι ξεκάθαροι: Η μουσική χαλαρώνει κάτι που μπορεί φανεί ιδιαίτερα βοηθητικό κατά τις ώρες της κυκλοφοριακής συμφόρησης. Για να δείτε την κατάσταση λίγο πιο χαλαρά, επιλέξτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια ή ένα podcast για κάποιο θέμα που σας ενδιαφέρει. Επίσης είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να μάθετε τα νέα της ημέρας μέσω ραδιοφωνικών εκπομπών κι όχι του κινητού!
 

Τηλεφωνήστε σε φίλους και γνωστούς.

Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που περνάτε στο αυτοκίνητο για να επικοινωνήσετε με φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα ή ακόμη και πελάτες. Αυτό όχι μόνο θα βελτιώσει τις σχέσεις σας αλλά και θα κάνει την αναμονή να φανεί πιο σύντομη, απομακρύνοντας σας για λίγο από το stress της (α)κινησίας. Βεβαιωθείτε πάντα ότι επικοινωνείτε με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας συσκευές bluetooth ή hands-free ακουστικά.

Διατάσεις σαν τις γάτες! Κάτι ξέρουν.

Οι γάτες τεντώνονται όχι μόνο μετά τον ύπνο αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας για να διεγείρουν το κυκλοφορικό τους σύστημα. Μικρές διατάσεις ενώ βρίσκεστε στην κίνηση μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπιαστείτε και να νιώσετε καλύτερα, ενώ βοηθούν στη μείωση του στρες καθώς το σώμα απελευθερώνει ενδορφίνες που βελτιώνουν τη διάθεση.
 

Φάτε κάτι, βοηθάει να παραμείνετε ήρεμοι

Είμαστε προγραμματισμένοι να ηρεμούμε όταν έχουμε κάτι στο στόμα μας! Δείτε τα μωρά που χαλαρώνουν όταν έχουν την πιπίλα τους! Έτσι επιδρά και το φαγητό στους ενήλικες, προσφέροντας αίσθημα ασφάλειας κι ηρεμίας. Αν η κυκλοφοριακή συμφόρηση σας έχει «σπάσει τα νεύρα» και έχετε κάποιο σνακ μαζί σας, κυρίως γλυκό, μη διστάσετε να το καταναλώσετε. Η ζάχαρη ίσως να βελτιώσει τη διάθεσή σας και να σας κάνει να νιώσετε πιο χαλαροί! Ωστόσο, προσέξτε να μην υπερβάλλετε καθώς η υπερκατανάλωση γλυκών μπορεί να οδηγήσει σε δυσπεψία, κάτι που σίγουρα δεν είναι επιθυμητό κατά τη διάρκεια μιας κίνησης.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε