Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
30.000 άνθρωποι το μήνα μπερδεύονται από το λογότυπο της Kia!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

30.000 άνθρωποι το μήνα μπερδεύονται από το λογότυπο της Kia!

22/11/2022

Το νέο λογότυπο της Kia αν και όμορφο έχει μπερδέψει ένα μέρος του αγοραστικού κοινού, που το αναζητά στο διαδίκτυο ως «ΚΝ».

Είναι δυσανάγνωστο;

Η αποκάλυψη του νέου λογότυπου της Kia πριν από καιρό συνοδεύτηκε από διθυραμβικά σχόλια για τη μοντέρνα σχεδίασή του. Τα αποτελέσματα ωστόσο μίας έρευνας από το εξωτερικό δείχνουν πως ένα ποσοστό του αγοραστικού κοινού δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τι ακριβώς γράφει.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Παγκόσμιο το μπέρδεμα

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter @Shwinnabego παρατήρησε ότι οι αναζητήσεις στο Google για το «KN car» έχουν αυξηθεί σημαντικά σε παγκόσμιο επίπεδο από το καλοκαίρι του 2021, όταν τα μοντέλα της Kia με το νέο λογότυπο άρχισαν να λανσάρονται στις αγορές. Τα στατιστικά του Google Trends δείχνουν ότι αυτό το φαινόμενο εξαπλώνεται και εκτός των ΗΠΑ, καθώς άνθρωποι στην Αυστραλία, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιούν αναζητήσεις όπως «KN SUV», «KN car brand price» και «KN car brand electric». Όπως προαναφέραμε το ίδιο ισχύει και στις ΗΠΑ όπως ξεχωρίζουν οι αναζητήσεις «What is KN car car», «KN Carnival car», «What is KN» και «KN Telluride car».

30.000 οι άνθρωποι που μπερδεύονται μηνιαίως

Η έρευνα υποστηρίζει πως ο αριθμός αναζητήσεων για «KN car» φτάνει τις 30.000 το μήνα, ωστόσο από την άλλη η λέξη «Kia» λαμβάνει 1,83 εκατομμύρια αναζητήσεις την ίδια χρονική περίοδο. Έτσι παρατηρείται πως το μεγαλύτερο μέρος του κοινού που ψάχνει πληροφορίες για την κορεατική μάρκα, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε