Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε βενζινάδικο μέσω της εφαρμογής Appodixi

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε βενζινάδικο μέσω της εφαρμογής Appodixi

5/10/2022

Η εφαρμογή Appodixi, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, έχει ξεκινήσει αρκετά δυναμικά βάζοντας ήδη το δεύτερο λουκέτο σε βενζινάδικο!

Η δεύτερη καταγγελία που οδηγεί σε κλείσιμο

Μετά το κλείσιμο ενός πρατηρίου καυσίμων στο Βύρωνα πριν 10 μέρες, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία καταναλωτή, ήρθε η δεύτερη «καμπάνα» από τον ελεγκτικό μηχανισμό της ΑΑΔΕ.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Άλλο ποσό πλήρωσε, άλλο καταγράφηκε στην ταμειακή μηχανή

Αυτή τη φορά η καταγγελία ήταν επώνυμη και αφορούσε πρατήριο καυσίμων στην Αλ. Παναγούλη 120 και  Αγγελίωνος 15, στην Αγ. Παρασκευή. Ο καταγγέλλων – οδηγός ΙΧ διαπίστωσε ότι πλήρωσε άλλα χρήματα πλήρωσε και ανέγραφε η απόδειξη και άλλα καταγράφηκαν στον φορολογικό μηχανισμό της επιχείρησης.  
 

Ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά…

Ύστερα από έλεγχο και όταν τελικά οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ πήγαν στο πρατήριο για να το «σφραγίσουν», ο δικηγόρος της επιχείρησης προσπάθησε να αμφισβητήσει τα ευρήματα της απόδειξης. Την ώρα που διαδραματιζόταν το στιγμιότυπο, στο ταμείο έφτασε ένας πελάτης με απόδειξη αναγραφόμενης ημερομηνίας 01/10/2022 και αξίας 63 ευρώ, προκειμένου να πιστωθεί τους πόντους από το προσφερόμενο πρόγραμμα επιβράβευσης, που ακολουθούσε η επιχείρηση. Οι ελεγκτές με τη σειρά τους, μέσω της απόδειξης διαπίστωσαν επί τόπου ότι η αξία, που είχε διαβιβαστεί στις βάσεις δεδομένων της ΑΑΔΕ, ήταν μόλις 20 ευρώ!
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε