Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτό είναι το νέο Kia Xceed

29/5/2019

Tο πολυαναμενόμενο Kia Xceed χωρίς καμουφλάζ, κυκλοφορεί ήδη στους δρόμους και εμείς σας τo παρουσιάζουμε, μαζί με όλες τις πληροφορίες που έχουμε για το νέο μοντέλο..

Δεν είναι μυστικό πως η Kia εργάζεται πάνω στην κατασκευή του πρώτου crossover που θα είναι βασισμένο στο δημοφιλές Ceed, καθώς η μάρκα έχει επιβεβαιώσει εδώ και αρκετό καιρό τον ερχομό του Xceed όπως θα ονομαστεί η νέα επιλογή στην συγκεκριμένη κατηγορία. Αν και μέχρι στιγμής είχαμε δει περιστασιακά κάποιες teaser εικόνες και κάποιες όπου το μοντέλο ήταν καλυμμένο από καμουφλάζ, σήμερα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.



Όπως μπορείτε να δείτε, το μοντέλο εντοπίστηκε «καθαρό», χωρίς ίχνος καμουφλάζ, κατά τη διάρκεια φωτογράφησης. Στο εμπρόσθιο μέρος το Kia Xceed έχει υιοθετήσει τα «μούτρα» του Ceed, ενώ η χαρακτηριστική «μύτη της τίγρης» στη γρίλια του μοντέλου έρχεται με ένα μεταλλικό φινίρισμα συνοδεύοντας τα «αδελφά» χαρακτηριστικά στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα. Τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά στις καμάρες των τροχών είναι το πρώτο πράγμα που συναντάμε στο πλαϊνό μέρος, το οποίο χαρακτηρίζεται από έντονες καμπύλες που δίνουν μία πιο ευρεία εικόνα στο κορεατικό crossover.


 
Στο πίσω μέρος η αεροτομή που φιλοξενεί το τρίτο φως φρένων είναι ενσωματωμένη στο πορτμπαγκάζ, ενώ τα λεπτά φωτιστικά σώματα ξεκινούν από το πλάι και φτάνουν μέχρι και στην πίσω πόρτα. Από κει και πέρα ένας μεταλλικός διαχύτης φιλοξενεί τις δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, ενώ κλείνοντας δεν θα πρέπει να αφήσουμε χωρίς αναφορά τις ζάντες σχήματος «Υ» και τις ράγες οροφής. Πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα δεν έχουν υπάρξει ωστόσο το πιθανότερο είναι το crossover πιθανώς να υιοθετήσει την γκάμα κινητήρων του Ceed hatch στο σύνολο της. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις